De goedkoopste provider van dit moment

Goedkoopste providerOverstappen naar de goedkoopste provider kan men € 100,- voordeel per jaar opleveren. In vergelijking met andere providers is Youfone de goedkoopste provider.

Besparen met de goedkoopste provider

Door een mobiel abonnement af te sluiten bij de goedkoopste provider kan men meer dan € 100,- per jaar besparen. Voor een mobiel abonnement bij de provider met de beste klantenservice betaalt men € 20,- per maand. Een abonnement bij de goedkoopste provider kost € 10,- per maand. Hiermee bespaart men dus € 120,- per jaar.

Uiteraard biedt KPN de hoogste kwaliteit service aan haar klanten. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten hoger dan bij andere goedkope providers. Daarnaast biedt KPN de nieuwste 4G technieken aan haar klanten.

Nieuw goedkoop abonnement door Wet van Dam

Providers benaderen actief de klant aan het einde van een abonnement. De providers bieden een goedkoper abonnement aan voor bestaande klanten. Als consumenten met deze deal akkoord gaan geldt dit als een actieve verlening. Hierdoor vervalt de Wet van Dam voor deze consumenten.

De Wet van Dam is een aangenomen wet tegen het stilzwijgend verlengen van contracten voor een lange periode. Deze wet gaat in bij alle mobiele telefoon abonnementen zodra de originele abonnementsduur is verlopen. Hierdoor kunnen consumenten altijd het abonnement maandelijks opzeggen.

De goedkoopste provider

Consumenten waarvan de contractperiode is afgelopen kunnen gebruik maken van de Wet van Dam om de goedkoopste provider te kiezen. Hiermee kan meer dan € 100,- bespaard worden per jaar. Hieronder is een overzicht van de goedkoopste providers.

Provider Belminuten/SMS Databundel in MB Prijs per maand
250 500 € 10,-
300 500 € 12,-
275 500 € 12,-

Hierboven zijn de goedkoopste providers vergeleken. Hierbij is gebruik gemaakt van een gemiddeld abonnement van 300 minuten en 500 MB aan data. Uit de vergelijking blijkt dat Youfone de goedkoopste provider is op dit moment.

De goedkoopste provider met een maandelijks contract

Maandelijks opzegbare contracten zijn voordelig voor mensen die vaak langdurig in het buitenland verblijven. Hierdoor kan men voor een goedkope provider kiezen zodra het nodig is. Hieronder is een overzicht met de goedkoopste providers met een maandelijks opzegbaar abonnement.

Provider Belminuten/SMS Databundel Prijs per maand
300 500 € 13,-
300 500 € 13,-
300 500 € 15,-

Ben is de goedkoopste provider met een maandelijks opzegbaar abonnement. Deze provider is boven Tele2 verkozen omdat 4G bij Ben wel mogelijk is en bij Tele2 niet. Echter heeft men pas toegang tot het 4G netwerk van Ben vanaf 1500 MB databundel.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: