Mobiele provider: KPN

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

Mobiele abonnementen bij KPN zijn duurder maar daar krijg je veel voor terug. De klantenservice en het netwerk zijn uitstekend. KPN biedt met 300 Mbit/s de hoogste downloadsnelheid van Nederland. Hiervoor maakt KPN gebruik van de 4G+ techniek. Bij KPN heb je bijna in heel Nederland het beste bereik. Als je op zoek bent naar een goedkoper telefoonabonnement kun je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Internet snelheid van KPN

Downloadsnelheid KPN

De mobiele provider KPN biedt haar klanten een downloadsnelheid van 300 Mbit/s aan. Om gebruik te kunnen maken van deze downloadsnelheid moet je mobiele telefoon verbinding kunnen maken met het 4G+ netwerk. Met een downloadsnelheid van 300 Mbit/s kun je muziekvideo’s op Youtube binnen enkele seconden laden. Daarnaast kun je ongehinderd video bellen.

Beste KPN aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij KPN van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
50 GB (4G)
950 GB 9300 Mbit/s€ 36,-
9Onbeperkt min/sms
15 GB (4G)
915 GB 9300 Mbit/s€ 30,-
9Onbeperkt min/sms
2 GB (4G)
92 GB 9300 Mbit/s€ 20,-
9150 min/sms
2 GB (4G)
92 GB 9300 Mbit/s€ 18,-
9150 min/sms
0 MB (4G)
90 MB 9300 Mbit/s€ 13,-

Prijs van KPN

KPN heeft momenteel één van de vijf sterren gekregen op het onderdeel prijs. Deze mobiele provider heeft duurdere abonnementen dan alle andere mobiele providers. Sinds jaar en dag zijn de abonnementen bij KPN aanzienlijk duurder dan bij de andere mobiele providers. Soms probeert KPN nog te concurreren op prijs maar KPN is een premium provider met goede klantenservice, dekking en stabiel internet. Je moet niet voor KPN kiezen als je op zoek bent naar het goedkoopste telefoon abonnement.

Klantenservice

KPN heeft de beste klantenservice van 2018. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Deze mobiele provider is hiermee uniek. Daarnaast is de klantenservice van KPN zeer professioneel en kunnen ze alle vragen bijna gelijk beantwoorden. De goede bereikbaarheid in combinatie met de service maakt KPN de mobiele provider met de beste klantenservice. Ook is deze beoordeling gebaseerd op ervaringen uit emails die verstuurd zijn naar bestemobieleproviders.nl en van ervaringen op verschillende forums.

Dekking

KPN bood als eerste mobiele provider van Nederland een volledige 4G dekking aan in Nederland. Daarnaast probeert KPN om altijd de maximaal haalbare internetsnelheid aan haar klanten te bieden. Momenteel is KPN bezig om een volledig dekkend 4G+ netwerk aan te leggen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat KPN het stabielste netwerk van alle mobiele providers heeft. Bekijk de uitrol van 4G+ op de dekkingskaart van KPN.

Totaalcijfer KPN

KPN is een goede mobiele provider die met een 7,6 uit 10 beoordeeld wordt. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 14 januari 2019 door

KPN heeft een unieke, uitmuntende klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is.

KPN heeft een goede dekking en biedt de hoogste downloadsnelheid aan.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van KPN

Dekkingskaart KPN