Mobiele provider: KPN

Prijs
Klantenservice
Netwerk
Totaal

Mobiele abonnementen bij KPN zijn duurder dan bij andere telefoonproviders. Daar krijg je veel service voor terug. De 24 / 7 klantenservice is zeer goed en het netwerk uitstekend. KPN biedt met 300 Mbit/s de hoogste downloadsnelheid van Nederland aan. Hiervoor maakt KPN gebruik van de 4G+ techniek. Bij KPN heb je bijna in heel Nederland het beste bereik. Als je op zoek bent naar een goedkoper telefoonabonnement kun je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Internetsnelheid van KPN

Downloadsnelheid KPN

De mobiele provider KPN biedt haar klanten een downloadsnelheid van 300 Mbit/s aan. Dit is het snelste mobiele internet van Nederland. Om gebruik te kunnen maken van deze downloadsnelheid moet je mobiele telefoon verbinding kunnen maken met het 4G+ netwerk. Met een downloadsnelheid van 300 Mbit/s kun je muziekvideo’s op Youtube direct laden. Daarnaast kun je ongehinderd video bellen.

Beste KPN aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij KPN van dit moment.
Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidPer maand
9Onbeperkt min
50 GB (4G)
950 GB 9300 Mbit/s€ 36,-
9Onbeperkt min
15 GB (4G)
915 GB 9300 Mbit/s€ 30,-
9Onbeperkt min
2 GB (4G)
92 GB 9300 Mbit/s€ 20,-
9150 min
2 GB (4G)
92 GB 9300 Mbit/s€ 19,-
9150 min
0 MB (4G)
90 MB 9300 Mbit/s€ 14,-
Bij KPN betaal je eenmalig € 25,- voor de aansluitkosten.

Prijs van KPN

KPN heeft momenteel twee van de vijf sterren gekregen op het onderdeel prijs. Deze mobiele provider heeft duurdere abonnementen dan alle andere mobiele providers. Sinds jaar en dag zijn de abonnementen bij KPN aanzienlijk duurder dan bij de meeste andere mobiele providers. Soms probeert KPN nog te concurreren op prijs maar KPN is een premium provider met goede klantenservice, dekking en stabiel internet. Je moet niet voor KPN kiezen als je op zoek bent naar het goedkoopste telefoon abonnement.

Klantenservice

KPN heeft een zeer goede klantenservice en had in 2018 zelfs de beste klantenservice. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Deze mobiele provider is hiermee uniek. Daarnaast is de klantenservice van KPN zeerprofessioneel en kunnen ze alle vragen bijna gelijk beantwoorden. De goede bereikbaarheid in combinatie met de service maakt KPN een premium provider.

Helaas is de deskundigheid van de KPN klantenservice in 2019 iets achteruitgegaan waarbij ze steken laten vallen. Hierdoor heeft Simyo in 2019 de beste klantenservice. Ook is deze beoordeling gebaseerd op ervaringen uit emails die verstuurd zijn naar Bestemobieleproviders.nl en van ervaringen op verschillende forums.

Netwerk

KPN bood als eerste mobiele provider van Nederland een volledige 4G dekking aan in Nederland. Daarnaast probeert KPN om altijd de maximaal haalbare internetsnelheid aan haar klanten te bieden. Momenteel is KPN bezig om een volledig dekkend 4G+ netwerk aan te leggen in Nederland. Bekijk de uitrol van 4G+ op de dekkingskaart van KPN.

Totaalcijfer KPN

KPN is een goede mobiele provider en heeft een 6,9 uit 10 gekregen. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.
Beoordeeld op8 juli 2019 door .

KPN heeft een unieke, uitmuntende klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is

KPN heeft een goede dekking en biedt de hoogste downloadsnelheid aan.

Dekkingskaart van KPN

Dekkingskaart KPN