Mobiele provider Lebara

Prijs
Klantenservice
Netwerk
Totaal

Lebara is een sim only provider die zich op nationaal bellen, maar ook internationaal bellen richt. De provider is uniek in het aanbod van onbeperkt bellen naar het buitenland. Door van de nationale belbundel op te schalen naar de internationale belbundel kun je gratis naar 17 landen buiten Europa bellen. Lebara is goedkoop met onbeperkt bellen en gemiddelde databundels.

Internet snelheid van Lebara

Downloadsnelheid Lebara

Lebara biedt standaard 4G internet aan bij de sim only abonnementen, de downloadsnelheid van Lebara is 25 Mbit/s. Lebara maakt gebruik van het 4G netwerk van KPN. De downloadsnelheid van Lebara is relatief laag in vergelijking met andere providers.

Alle Lebara abonnementen

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
910 GB 925 Mbit/s€ 20,-
9Onbeperkt min/sms
7 GB (4G)
97 GB 925 Mbit/s€ 15,-
9Onbeperkt min/sms
5 GB (4G)
95 GB 925 Mbit/s€ 10,-

Prijs van Lebara

Lebara maakt gebruik van het netwerk van KPN. De provider is echter geen onderdeel van het KPN merk. Lebara is uniek in het aanbieden van sim only abonnementen waarmee je ook buiten Europa kan bellen. Het internationale sim only abonnement kost 5 euro per maand meer dan het nationale abonnement.

Klantenservice

De klantenservice van Lebara is deskundiger dan bij andere providers. Ze weten lastige vragen op een goede manier te beantwoorden zonder je in de wacht te zetten. Lebara reageert ook snel & goed op vragen via Twitter.

Netwerk

Lebara maakt gebruik van het KPN netwerk, hierdoor heb je overal in Nederland dekking. De provider heeft echter een lage 4G downloadsnelheid in vergelijking met andere providers.

Totaalcijfer Lebara

Lebara is een goede sim only provider en heeft een 6,7 uit 10 gekregen. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 20 juni 2019 door

Lebara heeft 11 van de 15 sterren gekregen. Door de goede klantenservice én de lage prijzen voor gemiddelde abonnementen krijgt Lebara een 6,7.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van Lebara

De dekkingskaart van Lebara is gelijk aan die van KPN doordat ze gebruik maken van het KPN netwerk..

Dekkingskaart Lebara