Mobiele provider: Simpel

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

Simpel is vooral een interessante provider is als je goedkoop uit wil zijn. Wie een abonnement inclusief telefoon zoekt is het goedkoopste uit bij Simpel. Toch raden wij Simpel niet aan. De klantenservice is een van de slechtste van alle Nederlandse telefoonproviders. Zolang er niets aan de hand is zit je bij Simpel goed. Als je veel gebruik maakt van de klantenservice kan je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Internet snelheid van Simpel

Simpel maakt gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile. Simpel biedt standaard 3G aan, het is mogelijk om voor € 2,50 extra per maand 4G te krijgen bij Simpel. De downloadsnelheid van Simpel 4G is 75 Mbit/s.

Beste sim only aanbiedingen

Hieronder zie je de beste sim only aanbiedingen bij Simpel van dit moment.

BelminutenDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
Onbeperkt bellen
10 GB (4G)
110 GB1075 Mbit/s5€ 17,50
125 min
10 GB (4G)
4 10 GB3 75 Mbit/s3€ 15,-
Onbeperkt bellen
5 GB (4G)
5 5 GB2 75 Mbit/s 5€ 10,-
125 min
2 GB (4G)
6 2 GB2 75 Mbit/s 6€ 7,50

Prijs van Simpel

Simpel is een dochter onderneming van T-Mobile. Deze mobiele provider maakt ook gebruik van het T-Mobile netwerk. Simpel biedt goedkope belbundels aan met een onbeperkt aantal SMSjes bij de databundels. Door de lage prijs van deze belbundels en het onbeperkt aantal SMSjes heeft Simpel 3 van de 5 sterren voor prijs gekregen.

Klantenservice

Simpel heeft in vergelijking met andere mobiele providers een slechte klantenservice. Omdat deze mobiele provider een prijsvechter is wordt er weinig aandacht besteed aan de klantenservice.

Dekking

Simpel maakt gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile. Deze mobiele provider biedt in Nederland een volledige 3G dekking. Daarnaast biedt Simpel ook 4G. De maximale downloadsnelheid van Simpel 4G is 75 Mbit/s.

Totaalcijfer Simpel

Simpel is de goedkoopste sim only provider en krijgt 5,9 uit 10 toegekend.

Simpel biedt goedkope mobiele abonnementen aan voor mensen regelmatig bellen en veel internetten. Bij Simpel krijg je gratis toegang tot het 4G netwerk echter is de 4G downloadsnelheid van Simpel niet heel hoog. Uiteindelijk krijgt Simpel een 5,9.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.