Mobiele provider: Simyo

Prijs
Klantenservice
Netwerk
Totaal

Simyo heeft de beste klantenservice van 2019. Als je wilt iets extra over hebt voor service is dit de beste telefoonprovider. Simyo maakt gebruik van het KPN netwerk. Dit netwerk zorgt voor een zeer goede dekking. Of je nu een groot of klein telefoon abonnement wilt, Simyo is altijd een goede keuze. Simyo heeft met 256 Mbit/s een hoge downloadsnelheid voor een provider zonder eigen netwerk.

Internetsnelheid van Simyo

Downloadsnelheid Simyo

Simyo biedt standaard een 4G verbinding aan met een hoge internetsnelheid van 256 Mbit/s. Met 256 Mbit/s kun je emailen, WhatsAppen en muziek luisteren via het internet en video’s in hoge kwaliteit op Youtube bekijken. Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN. Hierdoor heb je overal in Nederland toegang tot het 3G en 4G netwerk met de kwaliteit van KPN.

Beste Simyo aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij Simyo van dit moment.
Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidPer maand
9Onbeperkt min
8 GB (4G)
98 GB 9225 Mbit/s€ 27,-
9Onbeperkt min
4 GB (4G)
94 GB 9225 Mbit/s€ 21,-
9300 min
4 GB (4G)
94 GB 9225 Mbit/s€ 17,-
9300 min
2 GB (4G)
92 GB 9225 Mbit/s€ 16,-
9100 min
1 GB (4G)
91 GB 9225 Mbit/s€ 10,-
Bij Simyo betaal je eenmalig € 14,99 voor de aansluitkosten.

Prijs van Simyo

Het is bij Simyo mogelijk om maandelijks opzegbare en éénjarige abonnementen af te sluiten. Simyo is de enige mobiele provider waarbij het niet mogelijk is om een tweejarig abonnement te kiezen. Sinds 2018 is Simyo duurder geworden dan andere sim only providers. In 2016 en 2017 was Simyo voor veel abonnementen de goedkoopste provider. De hogere prijzen zijn te danken aan een hogere internetsnelheid en een uitstekende klantenservice. Simyo verkoopt ook prepaid simkaarten zonder starttarief & € 0,10 per min/sms.

Verlengen

Simyo biedt de mogelijkheid om een contract 3 maanden voor het einde te verlengen. De klanten krijgen een extra voordelig verlengaanbod. Het blijft mogelijk de bundels naar boven of naar beneden aan te passen. Je kunt als klant inloggen op de site van Simyo om het verlengaanbod te zien en hier gebruik van te maken.

Klantenservice

De klantenservice van Simyo is de beste van 2019. Je kunt ook je vraag via Twitter, email of op het forum stellen. Op het forum zijn veel gebruikers actief die een groot deel van je vragen snel beantwoorden. De klantenservice is vriendelijk en reageert snel. Daarnaast is de klantenservice van Simyo ook heel deskundig.

Netwerk

Simyo gebruikt het 3G en 4G netwerk van KPN. Standaard wordt gebruik gemaakt van het 4G netwerk. Hoewel Simyo gebruik maakt van het KPN netwerk biedt Simyo niet dezelfde internetsnelheid aan als KPN. De maximale downloadsnelheid bij Simyo is 256 Mbit/s. Er wordt wel gebruik gemaakt van het stabiele netwerk van KPN en het is bijna overal in Nederland mogelijk gebruik te maken van 4G.

Totaalcijfer Simyo

Simyo is een goede mobiele provider en krijgt daarom een 6,7 uit 10. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.
Beoordeeld op8 juli 2019 door .

Simyo heeft een 6,7 gekregen omdat de klantenservice uitstekend is maar de abonnementen duurder zijn geworden ten opzichte van andere sim only providers.

Dekkingskaart van Simyo

Dekkingskaart Simyo