Goedkoopste provider

Iedereen is op zoek naar de goedkoopste provider voor hun abonnement. Door de goedkoopste provider te kiezen kan je veel geld besparen. Sommige zijn op zoek naar een sim only abonnement terwijl anderen op zoek zijn naar een telefoonabonnement inclusief telefoon. Ben je op zoek naar de goedkoopste provider voor een sim only abonnement of voor een abonnement met telefoon?

Hieronder zijn providers geselecteerd die voor bepaalde gebruikers het goedkoopste zijn:

» Goedkoopste provider met een grote databundel
» Goedkoopste provider voor gemiddeld gebruik
» Goedkoopste provider voor klein gebruik
» Goedkoopste provider zonder internet

Het kan natuurlijk zo zijn dat de onderstaande providers en abonnementen niet helemaal aansluiten bij jouw verbruik. Als je liever een provider wilt uitkiezen op basis van je eigen verbruik kun je ook zelf de mobiele providers vergelijken. De goedkoopste provider hoeft niet per se de beste provider te zijn in jouw situatie. Daarnaast kun je meer informatie lezen over een specifieke provider. Hiervoor kun je het overzicht bekijken van alle telefoonproviders. Dit overzicht geeft de mogelijkheid om uitgebreide informatie te lezen over een specifieke provider. Bijvoorbeeld over het netwerk dat de providers gebruiken en over de belangrijkste voor- en nadelen van elke provider.

Goedkoopste provider met een grote databundel

BelminutenDatabundelInternetsnelheidPrijs per maand
300 min/sms95 GB9100 Mbit/s5€ 15,-

Meer informatie over Ben

Dit abonnement is bedoeld voor mensen die snel willen internetten zonder zich zorgen te maken om hun databundel. Je kunt met dit abonnement gerust streamen en muziek luisteren over 4G internet. Ben biedt momenteel standaard 4G internet aan met een snelheid van 100 Mbit/s.

De goedkoopste provider is niet altijd de beste provider. De beste provider is lastig te bepalen omdat verschillende providers uitblinken in op verschillende punten.

Goedkoopste provider voor gemiddeld gebruik

BelminutenDatabundelInternetsnelheidPrijs per maand
100 min/sms92 GB 950 Mbit/s5€ 7,50

Meer informatie over Youfone

Het gemiddelde abonnement is niet voor iedereen geschikt. Het is belangrijk om zelf na te denken over hoeveel belminuten en internet je gaat verbruiken. Als je denkt dat je meer of minder nodig hebben kan je ook een ander abonnement bij Ben kiezen.

Jongeren zijn vaak op zoek naar de goedkoopste provider met weinig belminuten, snel internet en een grote datalimiet. Dit soort abonnementen zijn over het algemeen duurder doordat internet sneller gebruikt wordt dan belminuten. Daarnaast verbruik je meer data met een 4G internetsnelheid dan met een 3G internetsnelheid.

Goedkoopste provider voor klein gebruik

BelminutenDatabundelInternetsnelheidPrijs per maand
125 min/sms9500 MB975 Mbit/s5€ 4,-

Meer informatie over Simpel

Het abonnement voor klein gebruik is een abonnement voor mensen die af en toe bellen en het internet zo nu en dan gebruiken om berichten mee te verzenden en ontvangen.

Goedkoopste provider zonder internet

Het goedkoopste abonnement is het abonnement waar je het minste voor betaalt. In dit abonnement zit geen internet en het minimum aantal belminuten.

BelminutenDatabundelInternetsnelheidPrijs per maand
250 min 90 MB 95€ 5,50

Meer informatie over Ben

Dit abonnement is bedoeld voor mensen die weinig bellen met hun mobiele telefoon. Internetten kan nog steeds gratis via Wi-Fi. Als je via Wi-Fi op internet zit kost dit geen data uit je databundel. Buiten de bundel kosten minuten en sms’jes € 0,31 en MB’s € 0,15 bij Simpel.

Voor veel Nederlanders is bovenstaand abonnement te klein. Het meest gekozen abonnement is 300 belminuten en 1000 MB internet. De goedkoopste provider voor dit gemiddelde abonnement is Ben. Deze provider heeft nu een aanbieding waarbij je 500 MB gratis krijgt bij 500 MB internet. Dit maakt Ben de goedkoopste provider voor de gemiddelde Nederlander.