Beste sim only abonnementen

Hieronder kun je alle sim only abonnementen makkelijk vergelijken. Wij tonen je altijd de goedkoopste optie voor het verbuik dat je geselecteerd hebt.

Wij zorgen dat alle informatie up to date is zodat jij het goedkoopste abonnement kunt kiezen. Liever een abonnement met telefoon? Bekijk dan onze telefoon abonnement vergelijker.

Luister je dagelijks muziek op je telefoon via het internet? Of bekijk je wel eens een video in de pauze zonder gebruik te maken van Wifi? Dan heb je een databundel van ongeveer 5000 MB nodig.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Iedere provider biedt een aantal verschillende sim only abonnementen aan. De grootte van de bel- en databundels verschilt per provider. Het gemiddelde verbruik van een consument is 2 tot 5 GB en 100 tot 200 belminuten per maand.

Beste sim only provider

Elke provider heeft een service waar ze in uitblinken. Youfone en Simpel bieden beide mobiel internet over 4G aan, echter verschilt de downloadsnelheid enorm. De downloadsnelheid bij Youfone is 256 Mbit/s terwijl deze bij Simpel slechts 75 Mbit/s is. Daarnaast bieden T-Mobile en Tele2 onbeperkte databundels aan terwijl andere providers dit niet doen.

Als consument is het dus belangrijk om te kijken welke provider aansluit bij jouw wensen. KPN staat bekend om een uitstekende klantenservice. Tele2 is de goedkoopste provider voor grote databundels. Met deze databundels probeert Tele2 zichzelf te richten op jongeren aangezien die gemiddeld meer data verbruiken dan oudere consumenten vanwege Snapchat, Spotify, Facebook en streamings-diensten zoals Netflix.

Hoe vind ik de beste sim only provider?

  1. Vul je verbruik in
  2. Vergelijk de resultaten
  3. Kies het beste resultaat

Beste sim only provider voor de gemiddelde consument

Door de komst van apps zoals Whatsapp en Facebook bellen mensen minder maar verbruiken ze meer data. De afgelopen jaren is het verbruik van internet op mobiele telefoons flink gestegen. Dit komt voornamelijk doordat een hogere internetsnelheid het mogelijk maakt om meer te internetten binnen dezelfde tijd. Daarnaast wordt met een hogere internetsnelheid alles automatisch op een hogere kwaliteit ingeladen. Hierdoor kiest de gemiddelde consument voor een grotere databundel en minder belminuten.