Mobiele provider: Youfone

Prijs
Klantenservice
Netwerk
Totaal

Youfone is een budget provider op het KPN netwerk. Ze zijn de goedkoopste provider van 2019. Youfone heeft vaak nieuwe aanbiedingen waardoor ze nog goedkoper zijn. De klantenservice van Youfone is zeer vriendelijk en weet de meeste vragen goed te beantwoorden.

Internet snelheid van Youfone

Downloadsnelheid Youfone

Youfone biedt standaard 4G internet aan, ook bij de goedkoopste sim only abonnementen. De maximale 4G downloadsnelheid van Youfone is 256 Mbit/s en de uploadsnelheid is 150 Mbit/s. Hiermee is Youfone een van de snelste mobiele providers.

Beste Youfone aanbiedingen

Hieronder zie je de beste sim only aanbiedingen bij Youfone van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
910 GB 925 Mbit/s€ 16,50
9300 min/sms
10 GB (4G)
910 GB 925 Mbit/s€ 14,50
9300 min/sms
6 GB (4G)
96 GB 925 Mbit/s€ 10,50
9150 min/sms
3 GB (4G)
93 GB 925 Mbit/s€ 9,-
9150 min/sms
1 GB (4G)
91 GB 925 Mbit/s€ 8,-

Prijs van Youfone

Youfone is de goedkoopste provider van 2019. Bij Youfone kun je tweejarige en maandelijks opzegbare abonnementen aanschaffen. Doordat veel verschillende abonnementen beschikbaar zijn kan iedereen een passend abonnement vinden.

Bij Youfone kun je je abonnement niet naar beneden aanpassen. Je kunt wel je abonnement naar boven aanpassen. Youfone heeft vaak acties voor een korte periode waarbij een belbundel en een databundel voordelig geprijsd zijn. Bij Youfone krijg je gratis 4G internet.

Klantenservice

Youfone heeft niet de beste maar ook niet de slechtste klantenservice. De klantenservice denkt goed met je mee en is zeer vriendelijk. Ze helpen je goed met beoordelen welk verbruik bij jou past. De klantenservice geeft minder goede antwoorden op technische vragen. De wachttijd bij de telefonische klantenservice is meestal 5 tot 10 minuten. Klanten van Youfone kunnen gratis naar de klantenservice bellen.

Netwerk

Youfone maakt net zoals Simyo en Lebara gebruik van het netwerk van KPN. Deze mobiele provider heeft een groot 3G en 4G netwerk met een goede dekking. De maximale downloadsnelheid bij Youfone is 256 Mbit/s. Omdat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk heb je altijd bereik ongeacht of je een 3G of 4G verbinding hebt.

Totaalcijfer Youfone

Youfone is een zeer goedkope mobiele provider en krijgt daarom een 7,4 uit 10 toegekend. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 21 mei 2019 door

Youfone is de goedkoopste mobiele provider van 2019. Daarnaast heeft Youfone een hoge downloadsnelheid in vergelijking met andere providers.

Youfone maakt gebruik van het goede KPN netwerk. Hierdoor krijgt Youfone een 7,4.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van Youfone

Dit is dezelfde dekkingskaart als van KPN omdat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk.

Dekkingskaart Youfone