Mobiele provider: Youfone

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

Youfone is een provider die verschillende databundels aanbiedt met 4G internet. Youfone biedt kleine databundels van 2 GB aan met 50 Mbit/s maar ook databundels van 20 GB met 256 Mbit/s. Youfone opereert op het netwerk van KPN maar is geen dochterprovider van KPN. Youfone heeft vaak nieuwe aanbiedingen op hun website staan.

Internet snelheid van Youfone

Youfone biedt standaard 4G internet aan, ook bij de goedkope sim only abonnementen van 2GB. De maximale 4G downloadsnelheid van Youfone is 256 Mbit/s, dit is de hoogste 4G snelheid van alle mobiele providers.

Beste Youfone aanbiedingen

Hieronder zie je de beste sim only aanbiedingen bij Youfone van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 18,-
9300 min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 16,50
9Onbeperkt min/sms
6 GB (4G)
96 GB 9256 Mbit/s€ 12,-
9100 min/sms
4 GB (4G)
94 GB 9256 Mbit/s€ 9,-
9100 min/sms
2 GB (4G)
92 GB 9256 Mbit/s€ 8,50

Prijs van Youfone

Youfone is een onafhankelijke sim only provider die gebruik maakt van het netwerk van KPN. Bij Youfone kan je tweejarige en maandelijks opzegbare abonnementen aanschaffen. Bij Youfone kan je niet je abonnement naar beneden aanpassen. Je kan wel je abonnement naar boven aanpassen. Later kan je het abonnement wel weer verlagen, echter nooit lager dan het originele abonnement dat aangeschaft is. Youfone heeft vaak acties voor een korte periode waarbij een belbundel en een databundel voordelig geprijsd zijn. Bij Youfone krijg je standaard 4G snelheid.

Klantenservice

Youfone heeft niet de beste maar ook niet de slechtste klantenservice. De klantenservice denkt goed met je door in te zien welk abonnement goed bij jouw verbruik past. De klantenservice geeft minder goede antwoorden op technische vragen. Gemiddeld wordt binnen 31 seconden opgenomen waarbij de klantenservice goed luistert naar het probleem en met passende oplossingen komt. Klanten van Youfone kunnen gratis naar de klantenservice bellen.

Dekking

Youfone maakt net zoals Simyo en Telfort gebruik van het netwerk van KPN. Deze mobiele provider heeft een groot 3G en 4G netwerk. De maximale downloadsnelheid bij Youfone is 256 Mbit/s. Omdat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk heb je altijd bereik ongeacht of je een 3G of 4G verbinding hebt.

Totaalcijfer Youfone

Youfone is een zeer goedkope mobiele provider en krijgt daarom een 8,4 uit 10 toegekend.

Youfone heeft 12 van de 15 sterren gekregen. Youfone heeft een hoge downloadsnelheid in vergelijking met andere providers. Youfone maakt gebruik van het goede KPN netwerk. Hierdoor krijgt Youfone een 8,4. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart KPN