Mobiele provider: Youfone

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

Youfone is een budget provider op het KPN netwerk maar is geen dochterprovider van KPN. De abonnementen zijn goedkoop maar je krijgt niet de service van KPN. Youfone heeft vaak nieuwe aanbiedingen op hun website staan. De beste aanbiedingen van deze provider kun je hieronder bekijken.

Internet snelheid van Youfone

Downloadsnelheid Youfone

Youfone biedt standaard 4G internet aan, ook bij de goedkoopste sim only abonnementen. De maximale 4G downloadsnelheid van Youfone is 256 Mbit/s en de uploadsnelheid is 150 Mbit/s. Hiermee is Youfone een van de snelste mobiele providers.

Beste Youfone aanbiedingen

Hieronder zie je de beste sim only aanbiedingen bij Youfone van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 17,50
9300 min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 14,50
9300 min/sms
6 GB (4G)
96 GB 9256 Mbit/s€ 10,-
9150 min/sms
3 GB (4G)
93 GB 9256 Mbit/s€ 8,50
9150 min/sms
1 GB (4G)
91 GB 9256 Mbit/s€ 8,-

Prijs van Youfone

Youfone is een onafhankelijke sim only provider die gebruik maakt van het netwerk van KPN. Bij Youfone kun je tweejarige en maandelijks opzegbare abonnementen aanschaffen. Bij Youfone kun je je abonnement niet naar beneden aanpassen. Je kunt wel je abonnement naar boven aanpassen. Youfone heeft vaak acties voor een korte periode waarbij een belbundel en een databundel voordelig geprijsd zijn. Bij Youfone krijg je gratis 4G internet.

Klantenservice

Youfone heeft niet de beste maar ook niet de slechtste klantenservice. De klantenservice denkt goed met je mee. Ze helpen je goed met beoordelen welk verbruik bij jou past. De klantenservice geeft minder goede antwoorden op technische vragen. Gemiddeld wordt binnen 31 seconden opgenomen waarbij de klantenservice goed luistert naar het probleem en met passende oplossingen komt. Klanten van Youfone kunnen gratis naar de klantenservice bellen.

Dekking

Youfone maakt net zoals Simyo en Telfort gebruik van het netwerk van KPN. Deze mobiele provider heeft een groot 3G en 4G netwerk. De maximale downloadsnelheid bij Youfone is 256 Mbit/s. Omdat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk heb je altijd bereik ongeacht of je een 3G of 4G verbinding hebt.

Totaalcijfer Youfone

Youfone is een zeer goedkope mobiele provider en krijgt daarom een 8,8 uit 10 toegekend. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 14 januari 2019 door

Youfone heeft 13 van de 15 sterren gekregen. Youfone heeft een hoge downloadsnelheid in vergelijking met andere providers.

Youfone maakt gebruik van het goede KPN netwerk. Hierdoor krijgt Youfone een 8,8.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van Youfone

Dit is dezelfde dekkingskaart als van KPN omdat Youfone gebruik maakt van het KPN netwerk.

Dekkingskaart Youfone