Goedkoopste telefoon provider

Lebara biedt voor de meeste type gebruikers de goedkoopste abonnementen aan. Voor klein- en gemiddeld verbruikers. Maandelijks zullen wij de goedkoopste provider updaten. Dit gebeurt naar aanleiding van ons onderzoek naar de goedkoopste mobiele provider. In november 2021 is Lebara de goedkoopste provider.

Ben je op zoek naar de goedkoopste provider voor een sim only abonnement of voor een abonnement met telefoon?

Goedkoopste provider per verbruik

In november 2021 is Lebara de goedkoopste provider. Voor gemiddelde en kleinverbruikers. Elke maand wordt de goedkoopste provider voor klein-, middel- en grootverbruik geüpdatet. Het kan per maand verschillen welke provider het goedkoopste is.

Grootverbruik

Met grote telefoonabonnementen kun je bellen en internetten. Je kunt gerust streamen en muziek luisteren over snel internet zonder je zorgen te maken om buiten je bundel te gaan. Als 10 GB nog niet genoeg is kun je ook kiezen voor een goedkoop abonnement met onbeperkt internet bij Tele2.

Onbeperkt min/sms
12 GB
256 Mbit/s
€ 14,- p/m
Goedkoopste provider
KPN netwerk
Youfone is een provider die vaak aanbiedingen heeft. De provider heeft goedkope abonnementen voor elk type gebruiker. Meer informatie over Youfone.

Vergelijk alle abonnementen voor groot verbruik

Gemiddeld verbruik
Klein verbruik
Geen internet

De goedkoopste provider van november 2021

Lebara is deze maand de goedkoopste mobiele provider. Zij zijn voor alle soorten gebruikers een goedkope telefoonprovider.

Goedkoopste telefoon provider van 2020
Goedkoopste provider november 2021
Goedkoop voor iedereen
Goedkoop voor bellen naar het buitenland
Wij zorgen dat alle informatie up to date is zodat jij de goedkoopste provider kunt kiezen. Daarnaast doen wij onafhankelijk onderzoek naar de goedkoopste mobiele provider.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Goedkoopste provider voor abonnement met telefoon

Budget telefoons
Budget telefoons zijn telefoons die minder dan 300 euro kosten, dit zijn goedkope toestellen of high-end telefoons van enkele jaren geleden.
Goedkope provider
Veel flexibiliteit
Beste mobiele provider van 2020
Hoge downloadsnelheid
Beste mobiele netwerk
Groot aanbod telefoons

Vergelijk alle telefoon abonnementen

Mid-range telefoons
High-end telefoons