Goedkoopste telefoon provider

Voor ieder verbruik biedt Youfone goedkope telefoonabonnementen aan. De meeste Nederlanders zijn het goedkoopste uit als ze kiezen voor een abonnement van Youfone. Na uitgebreid onderzoek naar de goedkoopste provider hebben wij Youfone uitgeroepen tot de goedkoopste provider van 2019.

Ben je op zoek naar de goedkoopste provider voor een sim only abonnement of voor een abonnement met telefoon?

Goedkoopste provider voor groot verbruik

Onbeperkt min/sms
20 GB
225 Mbit/s
€ 20,- p/m
Beste provider 2019
Goede klantenservice
Tele2 is een provider die voornamelijk voor grote abonnementen goedkoop is. Als je op zoek bent naar een groot abonnement kun je het beste bij Tele2 terecht. Meer informatie over Tele2.

Alle abonnementen voor groot verbruik vergelijken

Dit abonnement is bedoeld voor mensen die snel willen internetten zonder zich zorgen te maken om hun databundel. Je kunt met dit abonnement gerust streamen en muziek luisteren over 4G internet. Ook kun je kiezen voor een goedkoop abonnement met onbeperkt internet bij Tele2.

Goedkoopste provider voor gemiddeld verbruik

150 min/sms
6 GB
25 Mbit/s
€ 10,- p/m
Goedkoopste provider
KPN netwerk
Youfone is een goedkope provider voor consumenten met een gemiddeld verbruik. Bij deze telefoonprovider zullen de meeste Nederlanders een passend abonnement vinden. Meer informatie over Youfone.

Alle abonnementen voor gemiddeld verbruik vergelijken

Bij Youfone heb je altijd beschikking over 4G internet. Standaard is dit met een downloadsnelheid van 25 Mbit/s. Voor € 1,- per maand meer wordt jouw downloadsnelheid 225 Mbit/s. Met 25 Mbit/s over 4G kun je al razendsnel internetten waardoor wij adviseren om deze upgrade niet te nemen.

Goedkoopste provider voor klein verbruik

100 min/sms
1 GB
75 Mbit/s
€ 6,- p/m
Goedkoop
Altijd een actie
Simpel is één van de aller goedkoopste providers. Simpel heeft altijd aanbiedingen voor groot en klein verbruik. Meer informatie over Simpel.

Alle abonnementen voor klein verbruik vergelijken

Het abonnement voor klein gebruik is een abonnement voor mensen die af en toe bellen en het internet zo nu en dan gebruiken om berichten mee te verzenden en ontvangen.

Goedkoopste provider zonder databundel

Het goedkoopste abonnement is het abonnement waar je het minste voor betaalt. In dit abonnement zit geen internet en het minimum aantal belminuten.

150 min/sms
0 MB
0 Mbit/s
€ 4,- p/m
Goedkoop
Goede klantenservice
Ook voor mobiele abonnementen zonder internet is Youfone de goedkoopste provider. Youfone is een van de weinige telefoonproviders waar je een abonnement zonder internet kunt bestellen. Meer informatie over Youfone.

Alle abonnementen zonder internet vergelijken

Dit abonnement is bedoeld voor mensen die weinig bellen met hun mobiele telefoon. Internetten kan nog steeds gratis via Wi-Fi. Als je via Wi-Fi op internet zit kost dit geen data uit je databundel.

Youfone is de goedkoopste telefoon provider

Voor alle soorten gebruikers heeft Youfone een goedkoop abonnement. Je hebt de keuze tussen een maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar contract. Ook kun je kiezen voor sneller 4G internet.

Goedkoopste telefoon provider van 2019
Goedkoopste voor gemiddeld gebruik
Altijd goedkoop, ook zonder aanbiedingen
Goedkoop voor alle soorten gebruikers

Telefoonproviders vergelijken

Het kan zijn dat de bovenstaande providers en abonnementen niet helemaal aansluiten bij jouw verbruik. Als je liever een mobiele provider wilt uitkiezen op basis van je eigen voorkeuren kun je ook zelf de telefoonproviders vergelijken. De goedkoopste provider hoeft niet per se de beste provider te zijn voor jouw situatie.

Verder kun je meer informatie lezen over alle providers. Hiervoor kun je het overzicht bekijken van alle telefoonproviders. Dit overzicht geeft de mogelijkheid om uitgebreide informatie te lezen over specifieke providers. Bekijk het netwerk van de telefoonproviders en de belangrijkste voor- en nadelen van de providers.