Goedkoopste provider

Wil je weten welke provider voor jou het goedkoopste is? Het ligt eraan wat je wensen zijn om te bepalen welke provider voor jou het goedkoopste is. Ten eerste is je verbruik van belang. Wanneer je veel MB’s en belminuten verbruikt is een andere provider goedkoop dan wanneer je weinig verbruikt.

Ben je op zoek naar de goedkoopste provider voor een sim only abonnement of voor een abonnement met telefoon?

Goedkoopste provider voor groot verbruik

Onbeperkt min/sms
7 GB
225 Mbit/s
€ 15,- p/m
Beste provider 2019
Goede klantenservice
Tele2 is een provider die voornamelijk voor grote abonnementen goedkoop is. Als je op zoek bent naar een groot abonnement kun je het beste bij Tele2 terecht. Meer informatie over Tele2.

Dit abonnement is bedoeld voor mensen die snel willen internetten zonder zich zorgen te maken om hun databundel. Je kunt met dit abonnement gerust streamen en muziek luisteren over 4G internet. Ben biedt momenteel standaard 4G internet aan met een snelheid van 100 Mbit/s.

Goedkoopste provider voor gemiddeld verbruik

150 min/sms
3 GB
25 Mbit/s
€ 9,- p/m
Goedkoopste provider
KPN netwerk
Youfone is een goedkope provider voor consumenten met een gemiddeld verbruik. Youfone is goedkoop door de huidige aanbiedingen. Meer informatie over Youfone.

Jongeren zijn vaak op zoek naar de goedkoopste provider met weinig belminuten, snel internet en een grote datalimiet. Dit soort abonnementen zijn over het algemeen duurder doordat internet sneller gebruikt wordt dan belminuten. Daarnaast verbruik je meer data met een 4G internetsnelheid dan met een 3G internetsnelheid.

Goedkoopste provider voor klein verbruik

100 min/sms
1 GB
75 Mbit/s
€ 6,- p/m
Goedkoop
Altijd een actie
Simpel is één van de aller goedkoopste providers. Simpel heeft altijd aanbiedingen voor groot en klein verbruik. Meer informatie over Tele2.

Het abonnement voor klein gebruik is een abonnement voor mensen die af en toe bellen en het internet zo nu en dan gebruiken om berichten mee te verzenden en ontvangen.

Goedkoopste provider zonder databundel

Het goedkoopste abonnement is het abonnement waar je het minste voor betaalt. In dit abonnement zit geen internet en het minimum aantal belminuten.

250 min/sms
0 MB
14,4 Mbit/s
€ 6,- p/m
Goedkoop
Goede klantenservice
Ben is momenteel één van de weinige providers waarbij je alleen een belbundel kan bestellen. Daarom is Ben het goedkoopste voor dit onderdeel. Meer informatie over Ben.

Dit abonnement is bedoeld voor mensen die weinig bellen met hun mobiele telefoon. Internetten kan nog steeds gratis via Wi-Fi. Als je via Wi-Fi op internet zit kost dit geen data uit je databundel. Buiten de bundel kosten minuten en sms’jes € 0,31 en MB’s € 0,10 bij Ben.

Telefoonproviders vergelijken

Het kan zijn dat de bovenstaande providers en abonnementen niet helemaal aansluiten bij jouw verbruik. Als je liever een mobiele provider wilt uitkiezen op basis van je eigen voorkeuren kun je ook zelf de telefoonproviders vergelijken. De goedkoopste provider hoeft niet per se de beste provider te zijn voor jouw situatie.

Verder kun je meer informatie lezen over alle providers. Hiervoor kun je het overzicht bekijken van alle telefoonproviders. Dit overzicht geeft de mogelijkheid om uitgebreide informatie te lezen over specifieke providers. Bekijk het netwerk van de telefoonproviders en de belangrijkste voor- en nadelen van de providers.