Mobiele provider: T-Mobile

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

T-Mobile is een goedkope telefoonprovider met de hoogste praktische internetsnelheid. Bij T-Mobile krijg je standaard 4G internet op je mobiel. De mobiele provider heeft al sinds oktober 2015 een landelijke 4G dekking in Nederland. T-Mobile verkoopt goedkope sim only abonnementen op een stabiel netwerk. Bij een databundel van 10 GB of groter kun je gratis onbeperkt muziek streamen bij Spotify, Deezer, Napster, Tidal, Nederland.FM en HitsNL.

Internet snelheid van T-Mobile

Downloadsnelheid T-Mobile

T-Mobile heeft het beste netwerk van Nederland. Deze mobiele provider is voorloper op het gebied van 4G en heeft een landelijke 4G dekking. Alle Go abonnementen van T-Mobile hebben een maximale downloadsnelheid van 256 Mbit/s. De basis sim only abonnementen van T-Mobile hebben een maximale downloadsnelheid van 120 Mbit/s.

Beste T-Mobile aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij T-Mobile van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
Onbeperkt (4G)
9Onbeperkt 9256 Mbit/s€ 32,50
9120 min/sms
Onbeperkt (4G)
9Onbeperkt 9256 Mbit/s€ 30,-
9120 min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 20,-
9Onbeperkt min/sms
5 GB (4G)
95 GB 9256 Mbit/s€ 20,-
9120 min/sms
1 GB (4G)
91 GB 9256 Mbit/s€ 12,50

Prijs van T-Mobile

De sim only abonnementen bij T-Mobile zijn standaard maandelijks aanpasbaar. Daardoor heb je op een later moment nog invloed op de grootte van je abonnement. Je hebt een ruime keuze uit de verschillende databundels. Niet bij elke databundel wordt dezelfde downloadsnelheid aangeboden. T-Mobile is in de praktijk de snelste mobiele provider.

Klantenservice

De klantenservice van T-Mobile is zeer deskundig. Ze kunnen al je vragen en problemen verhelpen met betrekking tot het abonnement. Daarnaast is het mogelijk de klantenservice te bereiken via de chat. Je kunt hier meteen ook de wachttijd zien. Een ander voordeel van de chat is dat je direct je vraag kan stellen zonder eerst een keuzemenu door te lopen.

Dekking

T-Mobile is net als KPN en Vodafone een netwerkbeheerder met andere providers op het netwerk. Ben en Simpel maken gebruik van het volledige netwerk van T-Mobile. Tele2 maakt alleen als backup gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile.

T-Mobile maakt momenteel gebruik van de 1800 MHz frequentie voor 4G. Omdat dit een hogere frequentie is, is het bereik kleiner. De 900 MHz frequentie van KPN en Vodafone hebben een groter bereik. Voordelen van een hogere frequentie zijn dat meer mensen dekking kunnen krijgen binnen een klein gebied en dat de ping lager is. Voor een volledige 4G dekking in Nederland heeft T-Mobile meer zendmasten geplaatst die een hogere praktische downloadsnelheid hebben. T-Mobile is in de praktijk de snelste mobiele provider.

Totaalcijfer T-Mobile

T-Mobile is een zeer goedkope mobiele provider met een goede dekking en krijgt daarom een 8,4 uit 10 toegekend. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 14 januari 2019 door

T-Mobile is de enige provider die duidelijk inzicht geeft in hoe snel 4G internet in de praktijk is.

Daarnaast is T-Mobile een van de weinige providers die ook onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Uiteindelijk krijgt T-Mobile een 8,4 .
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van T-Mobile