Mobiele provider: T-Mobile

Prijs
Klantenservice
Netwerk
Totaal

T-Mobile heeft het beste mobiele netwerk van 2019. Ze zijn een premium telefoonprovider met de hoogste praktische internetsnelheid. Bij T-Mobile krijg je standaard 4G internet op je mobiel. T-Mobile verkoopt goedkope sim only abonnementen en abonnementen met telefoon. Bij een databundel van 10 GB of groter kun je gratis onbeperkt muziek streamen bij Spotify, Deezer, Napster, Tidal, Nederland.FM en meer.

Internetsnelheid van T-Mobile

Downloadsnelheid T-Mobile

T-Mobile heeft het beste netwerk van Nederland. Deze mobiele provider is voorloper op het gebied van 4G en heeft een landelijke 4G dekking. Alle abonnementen van T-Mobile hebben een hoge downloadsnelheid van 256 Mbit/s. In de praktijk heeft T-Mobile het snelste mobiele internet.

Beste T-Mobile aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij T-Mobile van dit moment.
Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidPer maand
9Onbeperkt min
Onbeperkt (4G)
9Onbeperkt 9256 Mbit/s€ 30,-
9Onbeperkt min
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 25,-
9120 min
10 GB (4G)
910 GB 9256 Mbit/s€ 22,50
9Onbeperkt min
5 GB (4G)
95 GB 9256 Mbit/s€ 20,-
9120 min
1 GB (4G)
91 GB 9256 Mbit/s€ 13,50
Bij T-Mobile betaal je eenmalig € 25,- voor de aansluitkosten.

Prijs van T-Mobile

De sim only abonnementen bij T-Mobile zijn standaard maandelijks aanpasbaar. Daardoor heb je op een later moment nog invloed op de grootte van je abonnement. Je hebt een ruime keuze uit de verschillende databundels. Niet bij elke databundel wordt dezelfde downloadsnelheid aangeboden. T-Mobile is in de praktijk de snelste mobiele provider.

Klantenservice

De klantenservice van T-Mobile is zeer deskundig. Ze kunnen al je vragen en problemen verhelpen met betrekking tot het abonnement. Daarnaast is het mogelijk de klantenservice te bereiken via de chat. Je kunt hier meteen ook de wachttijd zien. Een ander voordeel van de chat is dat je direct je vraag kan stellen zonder eerst een keuzemenu door te lopen.

Netwerk

T-Mobile heeft het beste mobiele netwerk van 2019 door de hoogste internetsnelheid in de praktijk en de beste dekking. T-Mobile is net als KPN en Vodafone een netwerkbeheerder met andere providers op het netwerk. Ben en Simpel maken gebruik van het volledige netwerk van T-Mobile. Tele2 maakt alleen als backup gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile.

T-Mobile gebruikt de 1800 MHz frequentie voor 4G. Omdat dit een hogere frequentie is, is het bereik kleiner. De 900 MHz frequentie van KPN en Vodafone hebben een groter bereik. Voordelen van een hogere frequentie zijn dat meer mensen dekking kunnen krijgen binnen een klein gebied en dat de ping lager is. Voor een volledige 4G dekking in Nederland heeft T-Mobile meer zendmasten geplaatst die een hogere praktische downloadsnelheid hebben. Dit maakt het T-Mobile netwerk in de praktijk sneller dan het netwerk van KPN en Vodafone.

Totaalcijfer T-Mobile

T-mobile is een zeer goedkope mobiele provider met een uitstekende dekking en krijgt daarom een 7,9 uit 10. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.
Beoordeeld op25 september 2019 door

T-Mobile heeft het beste mobiele netwerk van Nederland.

Daarnaast is T-Mobile een van de weinige providers die ook onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Uiteindelijk krijgt T-Mobile een 7,9.

Dekkingskaart van tmobile