Beste provider

Welke provider voor jou de beste mobiele provider is hangt af van wat je belangrijk vindt. Voor de één is de provider met de beste dekking de beste mobiele provider, terwijl een ander misschien vindt dat de beste provider vooral de beste klantenservice moet bieden. Ondanks dat een mobiele provider in het algemeen de beste mobiele provider is hoeft dat niet voor jou de beste provider te zijn. Door te bedenken wat voor jou het belangrijkste is bij een mobiele provider kun je goede keuze maken. De providers hieronder zijn geselecteerd op basis van de resultaten uit het beste mobiele provider onderzoek van 2018. Je kunt ook providers vergelijken op meer punten om nog beter de beste provider voor jou te vinden.

Beste provider

Tele2 is de beste mobiele provider op dit moment, de provider heeft een goede klantenservice met een korte wachttijd. Naast de korte wachttijd bieden de medewerkers goed advies en hebben ze veel kennis van zaken. Tele2 is de enige 4G only provider, de provider biedt een goed netwerk en goedkope bundels.

Hieronder vind je vier categorieën die de meeste consumenten het belangrijkst vinden bij het kiezen van een mobiele provider: beste netwerk, goedkoopste provider, beste klantenservice en snelste internet.

Beste netwerk

T-Mobile heeft het beste netwerk van Nederland. Ze voeren regelmatig verbeteringen uit aan het netwerk en zorgen ervoor dat ze een uitstekende dekking hebben over heel Nederland. T-Mobile is voorloper op het gebied van 4G en is de eerste Nederlandse provider met een landelijk dekkend LTE advanced pro netwerk.

Beste klantenservice

KPN wordt zeer gewaardeerd door haar klanten. Bij enquêtes onder Nederlanders is het resultaat meestal dat KPN de beste mobiele provider is. De klantenservice van KPN beantwoord de telefoon het snelste en is zeer behulpzaam en duidelijk. Door de goede service van KPN weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt bellen

Goedkoopste provider

Ben is de goedkoopste sim only provider voor veel gebruikers. Deze provider heeft regelmatig aanbiedingen wat ze nog goedkoper maakt. Ben is vooral goedkoop bij abonnementen met een kleinere databundel en zonder 4G internet. Het is bij Ben mogelijk om een goedkoop maandelijks opzegbaar sim only abonnement te nemen.

Snelste internet

KPN biedt momenteel de hoogste 4G downloadsnelheid aan. Bij KPN kan je een maximale downloadsnelheid van 300 Mbit/s verwachten. Deze snelheid kan alleen behaald worden met de nieuwste telefoons. Oudere modellen en budget telefoons kunnen maximaal een downloadsnelheid van 225 Mbit/s bereiken.

Uit onderzoek naar alle telefoonproviders van Nederland wordt door bestemobieleproviders.nl beoordeeld welke mobiele provider de beste van het moment is. Op dit moment is KPN in 2 van de 5 categorieën de beste mobiele provider. Echter is KPN een dure provider. Tele2 scoort op dekking hetzelfde als KPN en klantenservice net iets minder dan KPN maar biedt wel goedkope abonnementen aan waardoor Tele2 de beste provider van het moment is. Houd deze pagina in de gaten om te zien welke provider de beste mobiele provider is.