Beste provider

Tele2 is de beste mobiele provider van 2019. Voor de derde jaar op rij is Tele2 de beste provider van Nederland. Ze zijn goedkoop, hebben een uitstekende dekking en een zeer goede klantenservice.

Beste mobiele provider van 2019
Beste mobiele provider van 2019
Goedkoopste provider vanaf 10 GB
Uitstekend netwerk

Beste mobiele provider per categorie

Welke provider voor jou de beste mobiele provider is hangt af van wat je belangrijk vindt. Voor de één is de provider met de beste dekking de beste mobiele provider, terwijl een ander misschien vindt dat de beste provider vooral de beste klantenservice moet bieden. Ondanks dat een mobiele provider in het algemeen de beste mobiele provider is hoeft dat niet voor jou de beste provider te zijn. Door te bedenken wat voor jou het belangrijkste is bij een mobiele provider kun je goede keuze maken. De providers hieronder zijn geselecteerd op basis van de resultaten uit het beste mobiele provider onderzoek van 2019. Je kunt ook providers vergelijken op meer punten om nog beter de beste provider voor jou te vinden.

Beste netwerk

T-Mobile heeft het beste netwerk van Nederland. Ze voeren regelmatig verbeteringen uit aan het netwerk en zorgen ervoor dat ze een uitstekende dekking hebben over heel Nederland. T-Mobile is voorloper op het gebied van 5G en is de eerste Nederlandse provider met een landelijk dekkend 4G+ netwerk.

Beste klantenservice

Simyo wordt zeer gewaardeerd door haar klanten. Deze klantenservice is relaxed doordat ze geen verkooppraatjes houden als je ze opbelt. Ze luisteren goed naar je vraag en zijn erg deskundig met het beantwoorden.

Goedkoopste provider

Youfone is de goedkoopste mobiele provider. Doordat ze veel verschillende bundels aanbieden zijn ze voor iedere soort gebruiker voordelig. Voornamelijk bij een gemiddeld verbruik is Youfone erg goedkoop.

Snelste internet

KPN biedt momenteel de hoogste 4G downloadsnelheid aan. Bij KPN kan je een maximale downloadsnelheid van 300 Mbit/s verwachten. Deze snelheid kan alleen behaald worden met de nieuwste telefoons. Oudere modellen en budget telefoons kunnen vaak een lagere snelheid aan.

Uit onderzoek naar alle telefoonproviders van Nederland wordt door Bestemobieleproviders.nl beoordeeld welke mobiele provider de beste van het moment is. Op dit moment is Tele2 de beste mobiele provider. In het onderzoek kun je lezen wat Tele2 nog meer doet om de beste mobiele provider te zijn.