Mobiele provider: T-Mobile

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

T-Mobile is een goedkope telefoonprovider. Bij T-Mobile krijg je standaard 4G internet op je mobiel. De mobiele provider heeft al sinds oktober 2015 een landelijke 4G dekking in Nederland. T-Mobile biedt een stabiel netwerk aan met een hoge praktische downloadsnelheid. Naast een hoge downloadsnelheid heeft T-Mobile ook goedkope sim only abonnementen. Bij een databundel van 10 GB of groter kan je gratis onbeperkt muziek streamen bij Spotify, Deezer, Napster, Tidal, Nederland.FM en HitsNL.

Internet snelheid van T-Mobile

T-Mobile heeft een landelijke 4G dekking in Nederland. Alle Go abonnementen van T-Mobile hebben een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s. De basis sim only abonnementen van T-Mobile hebben een maximale downloadsnelheid van 120 Mbit/s.

Beste T-Mobile aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij T-Mobile van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
Onbeperkt (4G)
9Onbeperkt 9225 Mbit/s€ 35,-
9Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9225 Mbit/s€ 25,-
9Onbeperkt min/sms
5 GB (4G)
95 GB 9225 Mbit/s€ 21,-
9Onbeperkt min/sms
1 GB (4G)
91 GB 9225 Mbit/s€ 19,-
9150 min/sms
1 GB (4G)
91 GB 9120 Mbit/s€ 12,-

Prijs van T-Mobile

De sim only abonnementen bij T-Mobile zijn standaard maandelijks aanpasbaar. Daarnaast heb je door de maandelijkse aanpasbaarheid zelf invloed op de grootte van je abonnement. Je hebt een ruime keuze uit de verschillende databundels. Niet bij elke databundel wordt dezelfde downloadsnelheid aangeboden. T-Mobile is in de praktijk de snelste mobiele provider.

Bij T-Mobile zijn de abonnementskosten gescheiden van de kosten van de telefoon zelf. Hierdoor betaal je standaard een vast bedrag per maand voor je telefoon en een ander vast bedrag per maand voor het abonnement.

Klantenservice

De klantenservice van T-Mobile is zeer deskundig. Ze kunnen al je vragen en problemen verhelpen met betrekking tot het abonnement. Daarnaast is het mogelijk de klantenservice te bereiken via de chat. Je kan hier meteen ook de wachttijd zien. Een ander voordeel van de chat is dat je direct je vraag kan stellen zonder een eerst keuzemenu te doorlopen.

Dekking

T-Mobile is net als KPN en Vodafone een netwerkbeheerder die 4G internet aanbiedt. Een aantal dochterbedrijven van T-Mobile maken hier gebruik van. Sinds eind oktober 2015 heeft T-Mobile een landelijke 4G dekking in Nederland.

T-Mobile maakt momenteel gebruik van de 1800 MHz frequentie voor 4G. Omdat dit een hogere frequentie is, is het bereik kleiner. De 900 MHz frequentie van KPN en Vodafone hebben een groter bereik. Voor een volledige 4G dekking in Nederland is het nodig dat T-Mobile meer zendmasten plaatst. Sinds oktober heeft T-Mobile een landelijke dekking in Nederland.

Totaalcijfer T-Mobile

T-Mobile is een zeer goedkope mobiele provider met een goede dekking en krijgt daarom een 8,8 uit 10 toegekend.

T-Mobile heeft 13 van de 15 sterren gekregen. T-Mobile is de enige provider die duidelijk inzicht geeft in hoe snel het 4G netwerk is. Daarnaast is T-Mobile één van de weinige providers die ook onbeperkt mobiel internet aanbiedt. Uiteindelijk krijgt T-Mobile een 8,8 . Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.