Beste provider

Welke provider voor jou de beste mobiele provider is hangt af van wat je belangrijk vindt. Voor de één is de provider met de beste dekking de beste mobiele provider, terwijl een ander misschien vindt dat de beste provider vooral de beste klantenservice moet bieden. Ondanks dat een mobiele provider in het algemeen de beste mobiele provider is hoeft dat niet voor jou de beste provider te zijn. Door te bedenken wat voor jou het belangrijkste is bij een mobiele provider kun je goede keuze maken. De providers hieronder zijn geselecteerd op basis van de resultaten uit het beste mobiele provider onderzoek van 2017. Je kunt ook providers vergelijken op meer punten om nog beter de beste provider voor jou te vinden.

Beste provider

Tele2 is de beste mobiele provider op dit moment, de provider heeft een goede klantenservice met een korte wachttijd. Naast de korte wachttijd bieden de medewerkers goed advies en hebben ze veel kennis van zaken. Tele2 is de enige 4G only provider, de provider biedt een goed netwerk en goedkope bundels.

Hieronder vind je vier categorieën die de meeste consumenten het belangrijkst vinden bij het kiezen van een mobiele provider: beste netwerk, goedkoopste provider, beste klantenservice en snelste internet.

Beste netwerk

KPN heeft het beste netwerk van Nederland. Ze voeren regelmatig verbeteringen uit aan het netwerk en zorgen ervoor dat ze een uitstekende dekking hebben over heel Nederland. Daarnaast probeert KPN dat ze de capaciteit op het netwerk te allen tijde aan kunnen. KPN is het netwerk dat het minste storingen op het netwerk heeft en het minste overbelast is.

Beste klantenservice

KPN wordt zeer gewaardeerd door haar klanten. Bij enquêtes onder Nederlanders is het resultaat meestal dat KPN de beste mobiele provider is. De klantenservice van KPN beantwoord de telefoon het snelste en is zeer behulpzaam en duidelijk. Door de goede service van KPN weet je zeker dat je altijd zorgeloos kunt bellen

Goedkoopste provider

Ben is de goedkoopste sim only provider voor veel gebruikers. Deze provider heeft regelmatig aanbiedingen wat ze nog goedkoper maakt. Ben is vooral goedkoop bij abonnementen met een kleinere databundel en zonder 4G internet. Het is bij Ben mogelijk om een goedkoop maandelijks opzegbaar sim only abonnement te nemen.

Snelste internet

T-Mobile biedt momenteel een maximum downloadsnelheid van 300 Mbit/s, met deze 4G downloadsnelheid is T-Mobile de snelste mobiele provider op dit moment. Om de downloadsnelheid van 300 Mbit/s te bereiken heb je een smartphone nodig die drie verschillende 4G frequenties kan combineren.

Uit onderzoek naar alle telefoonproviders van Nederland wordt door bestemobieleproviders.nl beoordeeld welke mobiele provider de beste van het moment is. Op dit moment is KPN in 2 van de 5 categorieën de beste mobiele provider. Echter is KPN een dure provider. Tele2 scoort op dekking hetzelfde als KPN en klantenservice net iets minder dan KPN maar biedt wel goedkope abonnementen aan waardoor Tele2 de beste provider van het moment is. Houd deze pagina in de gaten om te zien welke provider de beste mobiele provider is.