Over bestemobieleproviders.nl

Waar staan wij voor?

Bestemobieleproviders.nl is al 6 jaar een begrip in de telecom. Wij zijn eerlijk en onafhankelijk in de beoordeling van providers en willen consumenten van de juiste informatie voorzien om een persoonlijke beslissing te maken voor de beste provider. Het ligt aan de wensen van de consument welke provider het beste past. Wij zorgen voor eerlijke informatie over de positieve en negatieve punten per provider.

Over bestemobieleproviders.nl
Uren onderzoek
736

Uren onderzoek

Aantal vergelijkingen
34187

Vergelijkingen

Tevreden klanten
8723

Tevreden klanten

Telefoonproviders in het onderzoek
10

Telefoonproviders

Onderzoek naar de beste provider

Wij zijn voornamelijk bekend van ons jaarlijkse onafhankelijke onderzoek naar de beste mobiele provider. Ieder jaar reiken wij een prijs uit aan de beste provider van dat jaar. De resultaten uit het onderzoek zorgen voor de cijfers van providers die op de homepage weergegeven zijn. Iedere provider heeft bij ons een eigen pagina waarop het cijfer uitgebreid wordt toegelicht.

Naast dat wij de prijs van de abonnementen onder de loep nemen kijken wij uitgebreid naar de dekking en de klantenservice. Ieder jaar zijn wij een paar maanden bezig met opnieuw onderzoek doen naar welke provider het beste is. Dit doen wij allemaal om de consument te helpen een goede beslissing voor een provider te maken.

Tele2 beste mobiele provider van 2018Hoe verdienen wij geld?

Onze website is voor bezoekers volledig gratis. Wij worden ook niet betaald door providers om onderzoek te doen naar de beste provider. Dit onderzoek wordt gedaan om eerlijk te schrijven welke provider de beste is.

Wij ontvangen een kleine vergoeding van telefoonproviders voor ieder abonnement dat verkocht wordt waarbij via onze website naar de provider geklikt is.

Onderdeel van Compareweb

Bestemobieleproviders.nl is onderdeel van Compareweb, een organisatie in de vergelijkingswereld. De websites van Compareweb richten zich op de telecom.

Vragen?

Heb je vragen over ons onderzoek of een provider? Wij helpen je graag verder. Mail ons op info@bestemobieleproviders.nl en wij antwoorden snel.

Onze auteurs

Telecomexpert Ronald van Rooijen

Ronald van Rooijen

Ronald van Rooijen heeft al ruim acht jaar ervaring in de telecom. Hij weet alles over telefoons & providers. Ronald heeft interesse in de nieuwste technieken en pluist interessante feiten zo ver mogelijk uit.

Telecomexpert Kevin Mol

Kevin Mol

Kevin Mol werkt al ruim 4 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden.

Telecomexpert Marijn van den Bos

Marijn van den Bos

Marijn van den Bos is de nieuwe content specialist van Compareweb. Hij heeft een passie voor technologie en de nieuwste ontwikkelingen. Marijn is veel bezig met design, content marketing en interactieve vormgeving.