Mobiele provider: KPN

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

Mobiele abonnementen bij KPN zijn vrij duur echter krijg je daar wel veel voor terug. De klantenservice is zeer goed en het netwerk is uitstekend. KPN biedt een maximale downloadsnelheid van 225 Mbit/s, dit is de maximaal haalbare 4G snelheid op dit moment. Bij KPN heb je bijna in heel Nederland het beste bereik. Als je op zoek bent naar een goedkoper telefoonabonnement kan je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Internet snelheid van KPN

De mobiele provider KPN biedt haar klanten een downloadsnelheid van 225 Mbit/s aan. Om gebruik te kunnen maken van deze downloadsnelheid moet je mobiele telefoon verbinding kunnen maken met het 4G+ netwerk. Met een downloadsnelheid van 225 Mbit/s kan je muziekvideo’s op Youtube binnen enkele seconden laden. Daarnaast kan je ongehinderd video bellen.

Beste KPN aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij KPN van dit moment.

BelminutenDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
Onbeperkt min/sms
25 GB (4G)
925 GB 9225 Mbit/s€ 38,-
Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
510 GB 5225 Mbit/s€ 29,-
Onbeperkt min/sms
2 GB (4G)
1 2 GB1 225 Mbit/s€ 27,-
200 min/sms
1 GB (4G)
5 1 GB5 225 Mbit/s € 20,-
150 min/sms
0 MB (3G)
10 MB 114,4 Mbit/s € 13,50

Prijs van KPN

De mobiele provider KPN heeft momenteel één van de vijf sterren gekregen op het onderdeel prijs. KPN heeft één van de vijf sterren gekregen omdat deze provider duurdere abonnementen heeft dan andere mobiele providers. In 2015 waren de abonnementen bij KPN aanzienlijk duurder dan bij andere mobiele providers. In 2016 zijn er goedkope mobiele abonnementen bij gekomen. De duurdere abonnementen zijn kwalitatief erg goed. Zo hebben deze abonnementen een downloadsnelheid van 225 Mbit/s.

Klantenservice

KPN heeft de beste klantenservice van 2017. De klantenservice van KPN is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Daarnaast is de klantenservice van KPN zeer professioneel en kunnen ze alle vragen bijna gelijk beantwoorden. De goede bereikbaarheid in combinatie met de service maakt KPN de mobiele provider met de beste klantenservice. Ook is deze beoordeling ook gebaseerd op door ervaringen uit emails verstuurd naar bestemobieleproviders.nl en van ervaringen op verschillende fora.

Dekking

KPN bood als eerste mobiele provider van Nederland een volledige 4G dekking aan in Nederland. Daarnaast probeert KPN om altijd de maximaal haalbare mobiele snelheid aan haar klanten te bieden. Momenteel is KPN bezig om een volledig dekkend 4G+ netwerk aan te leggen in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat KPN het stabielste netwerk van alle mobiele providers heeft. Bekijk de uitrol van 4G+ op de dekkingskaart van KPN.

Totaalcijfer KPN

KPN is een goede mobiele provider die met een 7,6 uit 10 beoordeeld wordt.

KPN heeft totaal 11 sterren gekregen. KPN heeft een uitmuntende klantenservice die 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar is. KPN is de enige mobiele provider die op dit niveau klantenservice aanbiedt. Het nadeel van KPN is dat de provider duur is in vergelijking met de andere providers. KPN heeft een goede dekking in Nederland en biedt een hoge downloadsnelheid aan. Daarom krijgt KPN een 7,6.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart KPN