Mobiele provider: Vodafone

Prijs
Klantenservice
Netwerk
Totaal

Vodafone biedt 4G internet op het eigen netwerk aan. Alle telefoonabonnementen van Vodafone hebben een hoge internetsnelheid van 250 Mbit/s. Bij Vodafone krijg je dubbele data en een extra TV-pakket als je klant bent van Ziggo. Ook krijg je dan bij de Red abonnementen € 5,- per maand korting.

Internetsnelheid van Vodafone

Downloadsnelheid Vodafone

Vodafone heeft net als KPN een volledig dekkend 4G netwerk in Nederland. Daarnaast is Vodafone bezig met haar eigen 4G+ netwerk op te zetten. In een deel van Nederland is het 4G+ netwerk van Vodafone al actief. In deze gebieden kun je een downloadsnelheid van 250 Mbit/s bereiken. Houdt de dekkingskaart van Vodafone in de gaten over de progressie van 4G+.

Zonder 4G+ maak je gebruik van 4G met een internetsnelheid van 100 Mbit/s. De maximale 3G snelheid bij Vodafone is 43,3 Mbit/s. Dit is sneller dan de 3G snelheid van alle andere mobiele providers.

Beste Vodafone aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij Vodafone van dit moment.
Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidPer maand
9Onbeperkt min
40 GB (4G)
940 GB 9250 Mbit/s€ 35,-
9Onbeperkt min
15 GB (4G)
915 GB 9250 Mbit/s€ 30,-
9Onbeperkt min
5 GB (4G)
95 GB 9250 Mbit/s€ 25,-
9300 min
2 GB (4G)
92 GB 9250 Mbit/s€ 17,50
9150 min
1 GB (4G)
91 GB 9250 Mbit/s€ 13,50
Bij Vodafone betaal je eenmalig € 25,- voor de aansluitkosten.

Prijs van Vodafone

Vodafone geeft bij de Red abonnemenenten € 5,- korting als je ook klant bent van Ziggo. Dit zijn de abonnementen met onbeperkt bellen en tenminste 5GB internet. Daarnaast ontvang je in combinatie met Ziggo internet een dubbele databundel en krijg je een extra TV-pakket. In de aanbiedingen hierboven zijn deze voordelen nog niet verwerkt.

Vodafone biedt verschillende abonnementen aan voor verschillende type gebruikers. Zo is er een budget sim only abonnement beschikbaar en een groot internet abonnement met onbeperkt bellen. 4G en 4G+ zijn standaard in de prijs bij Vodafone abonnementen inbegrepen. Alleen de Red abonnementen geven je toegang tot het snelle 4G+ netwerk van Vodafone.

Klantenservice

De klantenservice van Vodafone is momenteel teveel gericht op het verkopen van Ziggo vast internet naast mobiele abonnementen. Dit wordt weleens als onprettig ervaren. Bij Vodafone is het mogelijk om je abonnement op pauze te zetten voor minimaal 3 maanden en maximaal 9 maanden. Dit is handig voor consumenten die bijvoorbeeld lang op vakantie gaan. De wachttijd bij de klantenservice van Vodafone is vrij kort. Tevens biedt Vodafone ook 24/7 continue care. Je kan hier online al je Vodafone zaken mee regelen. De telefonische klantenservice van Vodafone is niet 24 uur per dag bereikbaar. Tot nu toe biedt alleen KPN deze optie aan.

Netwerk

Vodafone heeft een complete 4G dekking in Nederland. Vodafone was na KPN de eerste provider die een volledige 4G dekking in Nederland realiseerde. Naast een goede 4G dekking is Vodafone momenteel bezig haar 4G+ netwerk uit te breiden. Bekijk de dekkingskaart van Vodafone om te zien waar momenteel het 4G+ netwerk actief is.

Totaalcijfer Vodafone

Vodafone is een goede mobiele provider en heeft een 6,4 uit 10 gekregen. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.
Beoordeeld op8 juli 2019 door .

Vodafone heeft een redelijke klantenservice en een volledig dekkend 4G netwerk.

Doordat Vodafone op veel plaatsen 4G+ internet aanbiedt met grote databundels krijgt Vodafone een 6,4.

Dekkingskaart van Vodafone

Vodafone dekking