Mobiele provider: Vodafone

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal

Vodafone biedt 4G internet op het eigen netwerk aan. Alle telefoonabonnementen van Vodafone hebben een hoge internetsnelheid van 225 Mbit/s. Bij Vodafone krijg je dubbele data en een extra TV-pakket als je klant bent van Ziggo. Ook krijg je dan bij de grotere abonnementen € 5,- per maand korting.

Internet snelheid van Vodafone

Downloadsnelheid Vodafone

Vodafone heeft net als KPN een volledig dekkend 4G netwerk in Nederland. Daarnaast is Vodafone bezig met haar eigen 4G+ netwerk op te zetten. In een deel van Nederland is het 4G+ netwerk van Vodafone al actief. In deze gebieden kun je een downloadsnelheid van 225 Mbit/s bereiken. Houdt de dekkingskaart van Vodafone in de gaten over de progressie van 4G+. De maximale 3G snelheid bij Vodafone is 43,3 Mbit/s. Dit is sneller dan de 3G snelheid van andere mobiele providers.

Beste Vodafone aanbiedingen

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij Vodafone van dit moment.

Belminuten / DatabundelDatabundelInternetsnelheidMaandelijkse kosten
9Onbeperkt min/sms
20 GB (4G)
920 GB 9225 Mbit/s€ 33,-
9Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
910 GB 9225 Mbit/s€ 27,-
9Onbeperkt min/sms
3 GB (4G)
93 GB 9225 Mbit/s€ 23,-
9300 min/sms
2 GB (4G)
92 GB 9225 Mbit/s€ 20,-
9150 min/sms
1 GB (4G)
91 GB 9225 Mbit/s€ 13,-

Prijs van Vodafone

Vodafone geeft bij de abonnemenenten met onbeperkt bellen € 5,- korting als je ook klant bent van Ziggo. Daarnaast ontvang je een dubbele databundel en krijg je een extra TV-pakket. In de aanbiedingen hierboven zijn deze voordelen nog niet verwerkt.

Vodafone biedt verschillende abonnementen aan voor verschillende type gebruikers. Zo is er een budget sim only abonnement beschikbaar en een groot internet abonnement met onbeperkt bellen. 4G en 4G+ zijn standaard in de prijs bij Vodafone abonnementen inbegrepen. Alleen de abonnementen met onbeperkt bellen geven je toegang tot het snelle 4G+ netwerk van Vodafone.

Klantenservice

De klantenservice van Vodafone is momenteel teveel gericht op het verkopen van Ziggo vast internet naast mobiele abonnementen. Dit wordt weleens als onprettig ervaren. Bij Vodafone is het mogelijk om je abonnement op pauze te zetten voor minimaal 3 maanden en maximaal 9 maanden. Dit is handig voor consumenten die bijvoorbeeld lang op vakantie gaan. De wachttijd bij de klantenservice van Vodafone is vrij kort. Tevens biedt Vodafone ook 24/7 continue care. Je kan hier online al je Vodafone zaken mee regelen. De telefonische klantenservice van Vodafone is niet 24 uur per dag bereikbaar. Tot nu toe biedt alleen KPN deze optie aan.

Dekking

Vodafone heeft een complete 4G dekking in Nederland. Vodafone was na KPN de eerste provider die een volledige 4G dekking in Nederland realiseerde. Naast een goede 4G dekking is Vodafone momenteel bezig haar 4G+ netwerk uit te breiden. Vodafone gebruikt de 900 MHz frequentie voor 4G en de 1600 MHz frequentie voor het 4G+ netwerk. Bekijk de dekkingskaart van Vodafone om te zien waar momenteel het 4G+ netwerk actief is.

Totaalcijfer Vodafone

Vodafone is een goede mobiele provider en is met een 6,6 uit 10 beoordeeld. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 13 november 2018 door

Vodafone heeft een redelijke klantenservice en een volledig dekkend 4G netwerk.

Doordat Vodafone op veel plaatsen 4G+ internet aanbiedt met grote databundels krijgt Vodafone een 6,6.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van Vodafone

Vodafone dekking