Youfone is de goedkoopste provider

Youfone de goedkoopste provider

De goedkoopste provider van dit moment is Youfone. Het goedkoopste abonnement bij deze provider is maar 4 euro per maand. Dit is bijna 10 euro goedkoper in vergelijking met provider Ben.

Provider Youfone

De provider Youfone is in 2008 opgericht. Deze provider is een MVNO, dit betekent dat Youfone geen eigen netwerk heeft. Youfone gebruikt het netwerk van T-mobile. Daar koopt deze provider goedkoop belminuten in. Deze belminuten worden daarna zo goedkoop mogelijk verkocht aan consumenten. De abonnementen bij Youfone zijn goedkoop omdat de maandelijkse abonnementskosten zo laag mogelijk gehouden worden. Youfone biedt alleen maar sim only abonnementen aan. Sinds 2008 heeft Youfone veel klanten kunnen werven door de goedkope tarieven.

Goedkoopste een bedreiging

Dat Youfone één van de goedkoopste providers is van dit moment is duidelijk. Het is zelfs zo dat grote providers zich bedreigd voelen door de goedkope abonnementen van Youfone. In 2009 startte Youfone een reclame campagne met de slogan “De telecomaanbieder die u niet belazert!”. KPN en andere dochterbedrijven van KPN voelde zich zo aangesproken dat deze campagne en ook de commercials werden stopgezet. Youfone heeft zelf besloten de reclame’s stop te zetten om grote rechtszaken te voorkomen.

Goedkoop bellen bij Youfone

De provider Youfone is 1 van de weinige providers die per seconde telt tijdens telefoongesprekken. Dit betekent dat de bundel dus groter is dan bij andere goedkope providers. Tevens biedt Youfone verschillende databundels voor de internetgebruikers. Er is een keuze tussen goedkope databundels met een maximaal limiet en een onbeperkte databundel. Bij deze databundel wordt de internetsnelheid gereduceerd als er meer dan 2000 MB is verbruikt. Bij deze internetbundel zijn er dus geen kosten achteraf als er over de bundel heen wordt gegaan.

> Hier is een totaaloverzicht van de goedkoopste providers

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel

Meer over: