Update beste provider: Nieuwe acties & 5G

Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke aanbiedingen er zijn. Verder hebben nu alle mobiele hoofdproviders 5G abonnementen beschikbaar.

Prijsveranderingen

In augustus 2020 is Ben goedkoper geworden voor gemiddelde abonnementen. Voor gemiddelde abonnementen kijken we naar 5 GB internet en 150 belminuten. Dat kost door de huidige aanbieding nog maar € 10,50 per maand bij Ben. Vodafone is in augustus 2020 goedkoper geworden voor grootverbruikers. Dit komt door de huidige Vodafone Runners actie waarbij korting op de grotere Red abonnementen gegeven wordt. Verder heeft Vodafone momenteel geen aansluitkosten.

Door deze prijswijzigingen is Ben van een 6,8 naar een 7,2 gestegen en Vodafone van een 6,8 naar een 7,1. Van alle andere mobiele providers zijn de cijfers gelijk gebleven.

5G lancering

Na de afronding van de eerste frequentieveiling voor 5G frequenties kun je sinds 28 juli bij T-Mobile, Vodafone & KPN abonnementen met 5G internet bestellen. De downloadsnelheid is in de praktijk iets sneller dan bij 4G. In 2022 wordt nog een frequentieveiling voor 5G gehouden. Hierna zal 5G wel veel sneller zijn dan 4G internet. Op dit moment zien wij 5G niet als een goede reden om van provider te wisselen.

Nieuwe reviews

Stewart T. & Jan H. hebben reviews geschreven. Stewart is uiterst ontevreden over Youfone doordat Youfone leugens zou verspreiden. Jan H. stelt dat hij binnenshuis geen bereik heeft bij Tele2. Buitenshuis zijn gesprekken nog enigszins verstaanbaar voor Jan. De reden die Jan aandraagt is de ligging van zijn huis ten opzichte van de dichtstbijzijnde zendmast van Tele2.

Deel de ervaringen met jouw provider:

Vul je eigen review in!

Provider *
Algemeen *
Klantenservice *
Dekking *
Prijs *
Ervaring *
Naam *
Email *

Ronald van Rooijen

 Ronald van Rooijen
Ronald van Rooijen heeft al ruim tien jaar ervaring in de telecom. Hij weet alles over telefoons & providers. Ronald heeft interesse in de nieuwste technieken en voorziet consumenten van advies om de best passende provider te vinden.
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

18 december 2020
Wat is het beste netwerk? [Dec 2020 update]
Het eind van het jaar is altijd een goed moment om te reflecteren op de...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: