Nederlandse mobiele hoofdproviders zijn niet de goedkoopste mobiele providers

Mobiele hoofdproviders niet goedkoopste mobiele providersOp 29 oktober 2013 heeft Telecompaper een onderzoek gepresenteerd waaruit blijkt dat de Nederlandse mobiele hoofdproviders niet de goedkoopste mobiele providers van Nederland zijn. Goedkopere mobiele providers winnen marktaandeel ten koste van de Nederlandse mobiele hoofdproviders. Het onderzoek gaat over het derde kwartaal van 2013. In dit kwartaal is een verschuiving te zien naar goedkopere mobiele providers. Voorheen werd het de dekking van het netwerk en de klantenservice bij mobiele providers hoger gewaardeerd door Nederlanders.

Goedkoopste mobiele providers

De mobiele hoofdproviders zijn KPN, Vodafone en T-mobile. De mobiele providers die het beste profiteren van de hogere prijzen bij deze mobiele providers zijn de goedkopere mobiele providers. Zo heeft Tele2 zijn Nederlandse marktaandeel in het derde kwartaal van 2013 bijna verdubbeld. Verder hebben mobiele providers Simyo en Hollandsnieuwe veel nieuwe klanten binnen gehaald.

Wil je weten ondere welke mobiele hoofdprovider jouw mobiele provider valt?
> Ga naar mobiele providers vergelijken

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: