KPN is de mobiele provider die voor kwaliteit gaat

Goedkope mobiele abonnementenDe mobiele provider die de beste 4G dekking biedt in Nederland is KPN. Naast de beste 4G dekking biedt KPN ook een aanbieding aan klanten die ook een alles in 1 pakket afsluiten. Bij deze aanbieding krijg je korting op je maandelijkse kosten en dubbel zo veel data.

Goede klantenservice en een goed netwerk

KPN is de grootste en meest bekende mobiele providers in Nederland. Gedurende de 25 jaar dat KPN een zelfstandig bedrijf is, vindt KPN kwaliteit één van de belangrijkste eigenschappen van het mobiele netwerk. Bij KPN krijg je de beste klantenservice van alle mobiele providers, tevens maak je als klant ook gebruik van een stabiel 4G netwerk. Aan haar klanten biedt KPN als enige mobiele provider een klantenservice van 24 uur per dag en 7 dagen per week. KPN zal als eerste mobiele provider in Nederland 3 verschillende 4G+ frequenties activeren voor 4G+ gebruik.

Geschiedenis van KPN

De huidige mobiele provider KPN is ontstaan uit een aantal splitsingen en fusies. Tot 31 december 1988 was KPN in eigendom van de Nederlandse overheid, vanaf 1 januari 1989 is KPN een zelfstandig bedrijf geworden. Voorheen focuste KPN zich voornamelijk op de telecommunicatie in Nederland, destijds was dit vooral vaste mobiele telefonie. KPN is de grootste mobiele provider in Nederland. Vroeger was KPN vrij duur in vergelijking met andere mobiele provider.

Landelijke 4G dekking

KPN beheerd net zoals T-Mobile, Vodafone en Tele2 een eigen 4G netwerk. KPN was de eerste mobiele provider in Nederland die een volledige 4G dekking had in Nederland. Hoewel het 4G netwerk van KPN landelijk dekkend is blijft KPN dit verbeteren. Binnenkort start KPN met een test van 3 verschillende 4G frequenties in enkele grote steden waardoor de maximale theoretische 4G+ snelheid van KPN 300 Mbit/s zal zijn. Andere mobiele providers zijn momenteel bezig met het verbeteren van het 4G+ netwerk. T-Mobile gaat binnenkort de 900 MHz frequentie gebruiken voor 4G in grote steden zoals Utrecht en Amsterdam. T-Mobile en Vodafone zijn ook het 4G netwerk aan het verbeteren, Vodafone wil een landelijk dekkend 4G+ netwerk, dit heeft KPN nog niet.

KPN biedt momenteel een zeer stabiel 4G netwerk en uiteraard ook een hoge 4G snelheid. De maximale 4G+ snelheid op het KPN netwerk is 225 Mbit/s. Naast het betrouwbare netwerk van KPN biedt KPN ook een aantal goede aanbiedingen. Met ingang van 1 oktober krijg € 5,- korting als je naast je mobiele abonnement ook een internet abonnement afsluit, tevens wordt ook je databundel verdubbeld. Deze aanbieding maakt KPN een goede keuze voor consumenten die kwaliteit belangrijk vinden.

KPN is een goedkope mobiele provider

KPN biedt de beste 4G dekking van Nederland, de mobiele provider blijft continue het netwerk verbeteren. De mobiele provider biedt in vergelijking met T-Mobile, Vodafone en Tele2 de beste 4G dekking in dunbevolkte gebieden. Naast een uitstekende 4G dekking biedt KPN ook goedkope mobiele abonnementen aan. Als je momenteel al een alles in 1 pakket hebt van KPN krijg je dubbel zo veel data bij je mobiele abonnement. Per 1 oktober zal je ook een korting van 5,- per maand ontvangen op je mobiele abonnement. Deze korting geldt voor bestaande en nieuwe klanten van KPN.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: