Goedkoopste mobiele provider met 4G

Goedkoopste mobiele provider met 4g

Bijna iedereen heeft tegenwoordig internet op zijn mobiele telefoon. Dit internet moet vooral snel zijn. 4G is een nieuwe techniek voor snel mobiel internet. Een aantal mobiele providers maken hier al gebruik van. Hieronder staat een overzicht van de goedkoopste mobiele providers met 4G.

Wat is 4G?

4G is de vierde generatie internet en opvolger van het huidige mobiele netwerk 3G. Omdat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technologie is het veel sneller en stabieler dan 3G. 4G kan snelheden van 20 tot 50mb/s bereiken. Dit hangt af van welke telefoon gebruikt wordt, wat het bereik is en hoeveel mensen er op het netwerk zitten. In de praktijk betekent het dat websites sneller laden en streaming video direct bekeken kan worden. Dit zorgt er wel voor dat meer data verbruikt wordt, dus let op extra kosten bij het telefoonabonnement.

Goedkoopste mobiele provider

In de tabel worden alle mobiele providers weergegeven die op dit moment 4G bieden. Tele2 komt binnekort ook met 4G maar staat er nu nog niet tussen. Er is bij elke mobiele provider rekening gehouden met een sim only abonnement van 300 belminuten en 1GB dataverbruik. KPN en Hi bieden 4G standaard bij elk abonnment. Bij Simyo kan het ook bij elk abonnement voor €5,- extra. T-Mobile en Telfort bieden alleen 4G vanaf 1GB. T-Mobile is de goedkoopste mobiele provider met 4G.

Provider 4G Abonnement Prijs
T-Mobile Vanaf 1GB 300 min + 1 GB €19,50
Simyo €5,- extra bij elk abonnement 300 min + 1GB €21,-
Hi Standaard bij elk abonnement 300 min + 1,5GB €24,-
Vodafone Standaard bij elk Red en Smart abonnement 300 min + 1GB €24,-
Telfort €5,- extra vanaf 1GB 300 min + 1GB €27,-
KPN Standaard bij elk abonnement Onbeperkt min + 1GB €30,-

>Bekijk de goedkoopste mobiele providers

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid staan. Maar...
Lees het volledige artikel
2 februari 2021
Hollandsnieuwe: Sneller 4G & Maandelijks opzegbaar
Sinds vandaag 2 februari 2021 biedt Hollandsnieuwe maandelijks opzegbare abonnementen aan....
Lees het volledige artikel

Meer over: