Hollandsnieuwe: Sneller 4G & Maandelijks opzegbaar

Sinds vandaag 2 februari 2021 biedt Hollandsnieuwe maandelijks opzegbare abonnementen aan. Daarnaast heeft Hollandsnieuwe stilletjes de downloadsnelheid verhoogd naar 350 Mbit/s. De verhoging is ook voor bestaande klanten.

Maandelijks opzegbare abonnementen

Hollandsnieuwe is nu één van 7 providers die maandabonnementen aanbiedt. Van de 10 grootste providers bieden er nu 7 maandelijks opzegbare abonnementen aan. Er zijn echter wel extra kosten verbonden aan de maandelijks opzegbare abonnementen. Ze zijn 2 euro duurder per maand.

Verhoging internetsnelheid

Ook heeft Hollandsnieuwe de 4G downloadsnelheid van 250 Mbit/s verhoogd naar 350 Mbit/s. Deze verhoging is te zien als op de ‘i’ klikt bij het kopje ‘Kies je Sim Only 4G’. Hierdoor zijn ze een stuk sneller dan andere budget providers zoals Youfone, Simpel, Simyo en Lebara. Patrice Sligter, woordvoerder van VodafoneZiggo bevestigd dat deze verhoging in downloadsnelheid ook voor bestaande klanten actief is.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
2 juni 2020
Lebara verhoogt de internetsnelheid naar 75 mbit/s
Vanaf vandaag heeft Lebara de standaard internetsnelheid verhoogd van 25 Mbit/s naar...
Lees het volledige artikel

Meer over: