De mobiele provider Hi wordt KPN

Hi wordt KPNHi klanten worden vanaf 27 april overgezet op het KPN netwerk doordat dochterbedrijf Hi wordt opgeheven. Nieuwe klanten worden nu gelijk aangesloten bij KPN. De maandelijkse kosten van Hi klanten veranderen niet.

Hi vallen nu onder KPN

Doordat het dochterbedrijf van KPN, Hi, wordt opgeheven worden alle bestaande en nieuwe klanten aangesloten op het KPN netwerk. Je data- en smsbundel zullen hetzelfde blijven. Enkel de belbundel kan groter worden in enkele gevallen. Daarnaast zullen nieuwe klanten gelijk gebruik kunnen maken van KPN compleet als zij ook een alles in 1 pakket bij KPN afsluiten. Bij KPN compleet worden je MBs gratis verdubbeld.

Bestaande klanten zullen op 24 of 25 maart een brief ontvangen waarin alle wijzigingen voor hun abonnement worden vermeld. Hierin staat ook of ze in aanmerking komen voor de 4G+ snelheden van KPN. Daarnaast kunnen bestaande Hi klanten ook gebruik maken van KPN compleet als je ook een alles in 1 pakket van KPN al hebt, dit is bevestigt door de klantenservice van Hi.

Mobiele provider Hi

Hi is in 1996 opgericht als een mobiele provider voor jongeren. Mobiele abonnementen waren relatief duur in 1996, Hi moest daar verandering in brengen. Hi specialiseerde zich eerst in het SMSen tot in 2007 mobiel internet populairder bekender werd. Vanaf dit moment was Hi één van de mobiele providers die altijd goedkope en grote databundels aanbood. In 2009 lanceerde Hi het Webcare team. Dit team stond paraat op social media voor al je vragen. Veel mobiele providers hebben door het succes zelf ook een team samengesteld die je vragen beantwoord op social media.

KPN en Hi gaan samen

Hi is altijd een dochterbedrijf geweest van KPN. Doordat de abonnementen van Hi en KPN steeds meer op elkaar gingen lijken hebben beide mobiele providers besloten dat het beter is onder dezelfde naam verder te gaan. Hierdoor worden vanaf 27 april alle huidige klanten van Hi overgezet naar KPN. Dit zal volledig automatisch gaan en je SMS en Databundel blijven ongewijzigd. Enkele klanten zullen een andere belbundel krijgen, dit zal altijd meer zijn dat dat je bij Hi had. De overige dochterbedrijven van KPN zoals Simyo, Youfone en Telfort blijven onveranderd.

Nieuwe klanten komen bij KPN

Nieuwe klanten die een mobiel abonnement bestellen bij Hi zullen gelijk onder KPN vallen. Vanaf 24 maart worden alleen abonnementen met dezelfde grootte als die van KPN aangeboden op de website. Daarnaast kunnen nieuwe klanten gelijk gebruik maken van de 4G+ snelheid van KPN. Daarnaast kunnen nieuwe klanten wel gebruik maken van KPN aanbiedingen zoals KPN compleet maar niet van oude Hi bundels zoals de buitenlandbundel.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

1 november 2019
KPN verhoogt mobiele internetsnelheid naar 500 Mbit/s
KPN combineert vier 4G frequenties om de maximale theoretische internetsnelheid te...
Lees het volledige artikel
17 januari 2019
KPN stopt met het merk Telfort
KPN heeft vorige week aangegeven het eigen merk ‘Telfort’ vanaf 2020 te laten vallen...
Lees het volledige artikel

Meer over: