Alle telefoonproviders

Bij iedere telefoonprovider kun je bellen, smsen en internetten. Toch zijn telefoonproviders heel verschillend waardoor de best passende provider voor iedereen anders is. Zelfs als je alleen zoekt naar de goedkoopste telefoonprovider ligt het aan je verbruik welke telefoonprovider daar het beste bij past.

Tele2

Tele2 is een 4G only provider die interessant is als je goedkoop uit wilt zijn. In veel gevallen is een abonnement inclusief telefoon het goedkoopste bij Tele2. De downloadsnelheid bedraagt 225 Mbit/s en daarmee komt Tele2 op een gedeelde tweede plaats qua internetsnelheid. Tevens is Tele2 één van de twee Nederlandse providers die een ongelimiteerde databundel aanbiedt. Als je een goedkoop telefoon abonnement wilt inclusief een hoge downloadsnelheid is Tele2 de beste mobiele provider.

Ben

Ben is een goedkope telefoon provider op het T-Mobile netwerk. De telefoonprovider heeft regelmatig acties waarbij de bundels goedkoper zijn of je meer belminuten krijgt bij je abonnement. Ben is de goedkoopste provider als je op zoek bent naar een 4G abonnement met een grote databundel.

KPN

KPN is de duurste en tegelijkertijd de beste telefoonprovider op het gebied van klantenservice en dekking. De internetsnelheid is over het KPN netwerk zeer goed. Bij KPN heb je bijna in heel Nederland het beste bereik. Ben je op zoek naar een premium provider met uitstekende dienstverlening dan is KPN de beste keuze. Ben je op zoek naar een goedkoper telefoonabonnement dan kun je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Youfone

Youfone biedt een maximale 4G+ downloadsnelheid aan van 256 Mbit/s. Hiermee is Youfone de op één na snelste mobiele provider. De provider maakt gebruik van het KPN netwerk maar is géén dochteronderneming van KPN. Youfone heeft vaak goedkope aanbiedingen voor sim only abonnementen. Je kan bij Youfone een tweejarig contract afsluiten of een maandelijks opzegbaar abonnement. Youfone is de beste mobiele provider voor gemiddeld verbruik.

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is de goedkoopste telefoonprovider als je afwisselend verbruikt hebt. Hollandsnieuwe heeft voordelen die andere telefoonproviders niet hebben. Dit komt doordat de telefoonabonnementen bij Hollandsnieuwe flexibeler zijn. Ten eerste gaan bij Hollandsnieuwe bellen, internet en sms uit dezelfde bundel. Verder zijn kosten buiten de bundel bij Hollandsnieuwe even duur als verbruik binnen de bundel. Deze telefoonprovider opereert op het netwerk van Vodafone.

Telfort

Telfort biedt goedkope sim only abonnementen aan. Indien je ook gebruik maakt van de vaste diensten van Telfort dan krijg je twee keer zo veel MB’s en minuten bij een telefoonabonnement. Alle abonnementen van Telfort zijn inclusief onbeperkt sms’en. Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk.

T-Mobile

T-Mobile is een goedkope telefoonprovider voor abonnementen met grote databundels. Met een maximum downloadsnelheid van 300 Mbit/s is T-Mobile de snelste mobiele provider op dit moment. Tevens is T-Mobile één van de twee mobiele providers in Nederland die onbeperkt internet aanbiedt. Bij abonnementen vanaf 6 GB kun je bij T-Mobile gebruik maken van de gratis muziekdienst. De klantenservice is bij T-Mobile prima maar de wachttijden zijn wel langer dan gemiddeld.

Simyo

Simyo is een goedkope sim only provider op het KPN netwerk. Of je nu een groot of klein telefoon abonnement wilt, Simyo is altijd een goedkope keuze. De internetsnelheid van deze telefoonprovider is bij alle abonnementen 150 Mbit/s. Dit is zeer snel internet voor een sim only provider. In tegenstelling tot de meeste andere goedkope telefoonproviders is de klantenservice bij Simyo zeer goed.

Vodafone

Alle telefoonabonnementen van Vodafone zijn voorzien van een hoge internetsnelheid. Vodafone biedt 4G internet aan bij bijna alle telefoonabonnementen. Vodafone heeft een 4G internetsnelheid van 225 Mbit/s en biedt voordelige tarieven voor consumenten die binnen Europa willen bellen.

Simpel

Simpel is een goedkope telefoonprovider waarbij je bij een databundel een onbeperkt aantal SMSjes krijgt. Deze mobiele provider maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. Simpel biedt standaard 3G aan, het is mogelijk om voor € 2,50 extra per maand 4G te krijgen bij Simpel. De downloadsnelheid van Simpel 4G is 75 Mbit/s. Hiermee heeft Simpel de laagste 4G downloadsnelheid van alle mobiele providers. In vergelijking met andere mobiele providers is deze telefoon provider goedkoop.