Beste mobiele providers met extra opties buiten het abonnement

Extra service bij de beste mobiele providerMobiele providers bieden extra mogelijkheden buiten het abonnement. Dit kan onbeperkt bellen zijn maar ook extra beveiliging op de telefoon zelf.

Extra opties bij mobiele providers

De beste mobiele providers bieden extra mogelijkheden voor haar klanten. Deze mogelijkheden zijn toegankelijk voor een klein extra bedrag. De beste mobiele providers bieden bijvoorbeeld gratis of tegen een gereduceerd tarief naar vrienden en familie bellen.

Vodafone biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om automatisch de downloadsnelheid te verlagen zodra de databundel verbruikt is. Doet de consument dit niet dan blijft de downloadsnelheid hetzelfde en zullen extra kosten gerekend worden. Niet iedere mobiele provider biedt extra mogelijkheden buiten het abonnement.

De beste mobiele providers met extra opties

Doordat niet alle mobiele providers extra mogelijkheden bieden is hier een overzicht van de mobiele providers die de meeste extra opties aanbieden.

Vodafone, KPN en T-Mobile bieden zijn de beste mobiele providers met de meeste extra opties. Deze mobiele providers zijn ook de netwerkbeheerders. Mobiele providers zoals Youfone, Simyo, Hi, Telfort, Tele2 en Ben zijn dan ook dochter bedrijven van de netwerkbeheerders.

De mobiele providers Youfone, Simyo, Hi, Telfort en Ben bieden respectievelijk 4, 2, 2, 2 en 1 extra opties buiten het normale mobiele abonnement. Uiteraard zijn onder de mobiele providers bekende extra opties. De mobiele providers Tele2 en Robinmobile bieden geen extra opties aan haar klanten buiten het reguliere mobiel abonnement.

Meest voorkomende extra opties

Meest voorkomende opties bij mobiele providers

De meest voorkomende extra opties die de beste mobiele providers aanbieden zijn onbeperkt bellen en SMSen. Daarnaast bieden meerdere mobiele providers een onderling bellen extra aan. Hiermee kunnen consumenten gratis of tegen een gereduceerd tarief naar vrienden en/of familie bellen.

De specificaties verschillen per mobiele provider. Zo geldt het onderling bellen abonnement bij T-Mobile alleen voor T-Mobile klanten. Hierdoor moeten vrienden en familie ook klant van T-Mobile zijn.

Het onderling bellen van T-Mobile is tevens de beste optie van alle andere mobiele providers. Dit komt doordat bij T-Mobile maar één het onderling bellen pakket hoeft aan te schaffen. Bij andere mobiele providers moet iedereen het aanschaffen.

Beste mobiele provider met extra opties

Uiteraard is één mobiele provider de beste mobiele provider. De beste mobiele provider met extra mogelijkheden is KPN. KPN biedt in totaal elf extra service mogelijkheden. De opties zijn ontworpen om de consument te ondersteunen. Dit betekend dat de mobiele provider KPN voor elke behoefte een oplossing heeft.

KPN biedt standaard een onbeperkt bellen abonnement. Hierdoor biedt KPN onbeperkt bellen niet als extra optie aan. Het internet is bij KPN niet onbeperkt, zodra de databundel op is wordt de downloadsnelheid verlaagt naar 64 kb/s. Bij deze mobiele provider kunnen consumenten een éénmalige bundel aanschaffen.

Unieke extra’s bij beste mobiele provider

Beste mobiele provider met beveiliging

Uiteraard hoeft een extra databundel niet nodig te zijn. KPN biedt namelijk ook gratis WiFi aan door heel Nederland. Door gebruik te maken van deze gratis WiFi hotspots is het mogelijk een kleinere databundel af te sluiten.

Naast een groot aantal gratis WiFi hotspots biedt KPN ook de mogelijkheid uw data te beveiligen door middel van een applicatie op de telefoon of tablet. Met de applicatie kan de eigenaar van de telefoon op afstand gegevens wissen en blokkeren als de telefoon verloren is. Door deze extra mogelijkheden is KPN de beste mobiele provider.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel

Meer over: