T-Mobile beste mobiele provider van 2014?

T-mobile, beste mobiele provider van 2014?Vanaf vandaag is het voor alle T-mobile klanten mogelijk gebruik te maken van 4G internet. Veel klanten van T-mobile worden automatisch overgezet op het 4G netwerk. Op 5 november 2013 kregen enkele klanten van de mobiele provider al toegang tot het 4G netwerk. De proef is succesvol verlopen en de testende klanten haalden een internetsnelheid tot over 30 Mbit/s. Zal de mobiele provider door het aanbieden van 4G internet in 2014 de beste mobiele provider van Nederland worden?

Mobiele providers en 4G internet

T-mobile is van plan om eind 2015 heel Nederland te voorzien van 4G internet. Hiermee is T-mobile niet de eerste mobiele provider die een landelijk dekkend 4G netwerk zal bezitten. KPN is van plan om al in 2014 heel Nederland van 4G internet te voorzien. Vodafone is van plan om eerder dan T-mobile in 2015 voor alle Nederlanders 4G internet beschikbaar te hebben. Na T-mobile komt Tele2 in 2016 of later met een 4G netwerk in Nederland. De exacte plannen van laatstgenoemde mobiele provider zijn onduidelijk.

Beste mobiele provider 2014

T-mobile zal zijn 4G netwerk niet als eerste voor heel Nederland dekkend krijgen. Waarschijnlijk is KPN de eerste mobiele provider met een landelijk dekkend 4G netwerk in Nederland waardoor deze mobiele provider op dit punt de beste mobiele provider van 2014 is. Echter is snelste internet niet de enige categorie om te bepalen welke mobiele provider de beste mobiele provider is. De beste mobiele provider wordt ook bepaald aan de hand van beste netwerk, klantenservice en prijs.

> Alle telefoonproviders van Nederland

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: