Simyo, beste mobiele provider?

Simyo beste mobiele providerSimyo is nog niet zo lang op de markt van mobiele providers. Het is dan ook één van de kleinere aanbieders. Toch vinden wij dat Simyo meer positieve aandacht verdient. Simyo komt vaak goed uit de test en is zeker geen dure provider, relatief gezien natuurlijk. Maar is deze mobiele provider wel zo goed als op het eerste gezicht lijkt? En is Simyo wel echt de beste mobiele provider? Wij hebben het voor je uitgezocht.

4G van de beste mobiele provider

In de tijd van twitteren, whatsappen, facebooken en met name Youtube filmpjes kijken, is goed internet zeker geen overbodige luxe. Wat zijn dan de eisen voor goed internet? Ten eerste, het moet stabiel zijn en je moet het op elke plek tot je beschikking hebben. Bij Simyo zit dit wel goed. Ze gebruiken het netwerk van KPN dat bekent staat om de stabiliteit en het goede bereik. Wat tegenwoordig ook een must have is, is 4G. Hiermee kan je super snel internetten en laad je elk filmpje met top snelheid. Helaas bied Simyo nog geen 4G aan. Echter is wel aangekondigd dat dit in februari 2014 wel word aangeboden.

Prijzen beste mobiele provider

Natuurlijk is de prijs van een mobiel abonnement zeer belangrijk, zeker in de crisis. Hiermee scoort Simyo zeer goed. Ze komen samen met Youfone als beste uit de test. Wanneer je dus gewoon een goedkoop abonnement wilt dan is dit zeker geen verkeerde keuze. Wel moet je blijven onthouden dat je voorlopig nog niet gebruik kan maken van 4G, iets wat al wel bij wat duurdere providers mogelijk is, zoals KPN.

Maakt Simyo kans de beste mobiele provider te worden?

Wij denken eerlijk gezegd van wel. Voorlopig zijn ze dit zelf al. Ondanks het gebrek aan 4G bij de mobiele provider. Let wel op. Wanneer je namelijk een abonnement met telefoon wilt, dan moet je uitwijken naar een andere provider. Simyo bied alleen sim only abonnement aan namelijk. Verder komt deze provider als beste uit de test bij alles en verdient daarom voorlopig de titel: Beste mobiele provider!

>Beste provider

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
6 oktober 2020
Simyo goedkoopste eSim provider
Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je...
Lees het volledige artikel

Meer over: