Simyo goedkoopste eSim provider

Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je het goedkoopste abonnement om gebruik te maken van je eSim.

Wat is eSim?

eSim is de toekomst van mobiele apparaten. De ‘e’ in eSim staat niet voor ‘elektronisch’ zoals bij email. Het staat voor ‘embedded’, in het Nederlands vertaald betekent dit ingesloten. De simkaart zit namelijk vast in de hardware van je telefoon. Dit biedt meer mogelijkheden dan een reguliere simkaart die je handmatig in de telefoon stopt. 

Goedkoopste abonnementen met eSim

Heb je interesse in een abonnement bij een provider die eSim aanbiedt? Simyo biedt de goedkoopste abonnementen aan met eSim. Daarnaast kost het aanvragen van een eSim bij Simyo niks!

Bundel Per maand eSim kosten*
200 Min
3000 MB
€ 12,- € 0,- Meer informatie
150 Min
3000 MB
€ 18,50 € 11,69** Meer informatie
150 Min
5000 MB
€ 19,- € 0,- Meer informatie
Onbeperkt Min
5000 MB
€ 20,- € 5,09 Meer informatie

*Eenmalige kosten voor het aanvragen van een eSim.
**Op website lijkt het gratis te zijn maar in het contract zijn er kosten aan verbonden.

Simyo is erg flexibel, zo kan je iedere maand je abonnement naar boven of beneden bijstellen. Daardoor kan je goed gebruik maken van de voordelen die eSim biedt. Deze provider op het KPN netwerk is vaak tot beste provider gekozen door de consumentenbond.

Voordelen van eSim

Een eSim heeft een aantal voordelen ten opzichte van reguliere simkaarten. Omdat deze kleiner is en in de hardware van de telefoon zit, kan een telefoon mooier gemaakt worden. Normaal moet er voor de simkaart een gat aan de zijkant zitten. Dit hoeft nu niet meer. Daarnaast zijn er nog meer voordelen zoals:

  • Snel overstappen van provider, je hoeft niet meer op de nieuwe simkaart te wachten. Je kan binnen enkele minuten overstappen.
  • Meerdere nummers op 1 toestel. Je bent makkelijk bereikbaar voor beide telefoonnummers. Erg handig als je 1 telefoon hebt voor zakelijk & privé.
  • Contacten kunnen zeer snel overgezet worden. Je kan alle informatie van de simkaart doorsturen naar je nieuwe telefoon.

Nadelen van eSim

Helaas zijn er nog wel een paar nadelen van eSim. Dit komt omdat het een relatief nieuwe techniek is. eSim is namelijk nog niet beschikbaar bij elke telefoon. Daarnaast biedt niet elke provider eSim aan. Ook apps hebben er moeite mee, zo kan je niet makkelijk instellen in Whatsapp of Telegram welk nummer je wilt gebruiken.

Telefoons met eSim

Niet alle telefoons ondersteunen eSim. Momenteel ondersteunen de volgende telefoons van Apple een eSim: iPhone SE (2020), Xs, Xs Max, Xr, 11, 11 Pro, 11 Pro Max. Van Android ondersteunen de volgende telefoons een eSim: Google Pixel 3, 3 XL, 3a, 3a XL, 4, 4 XL, 4a. Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Fold, Z Flip. Motorola RAZR.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

27 juli 2020
5G beschikbaar bij drie netwerken
De 5G veiling is onlangs afgelopen. Dit betekend dat de beschikbare 5G frequenties...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: