Simyo beste mobiele provider, ook volgens consumentenbond

Simyo beste mobiele providerAl eerder hebben we geschreven over Simyo. Een telefoon provider die een plekje op de eerste rij bied voor een lage prijs. Deze provider is al tijden de beste mobiele provider volgens ons. Maar nu heeft ook de consumentenbond Simyo uitgeroepen tot beste mobiele provider. Maar wat is er nou zo goed aan deze telefoonprovider volgens ons en volgens de consumentenbond?

Beste mobiele provider, het netwerk

Iets wat een groot voordeel is van Simyo, is het netwerk. Ze maken gebruik van het KPN netwerk en zitten hiermee dus op het beste netwerk van Nederland. Een netwerk waar de consumentenbond ook over te spreken is. Zelfs wanneer je in een grens gebied woont, bijvoorbeeld op de grens met Duitsland, heb je goed bereik met deze provider. Dit spreekt zeker in het voordeel van Simyo.

Beste mobiele provider, de prijzen

Wat ook zeer belangrijk is voor een goede telefoonprovider, is de prijs van een abonnement. Natuurlijk heeft de consumentenbond hier ook naar gekeken. Volgens ons en de consumentenbond bied Simyo de goedkoopste abonnementen. Ze hebben dan ook zeker de beste prijs/kwaliteit verhouden. Niet alleen ten opzichte van het netwerk maar ook de klantenservice doet het goed. Allemaal zaken die in het voordeel spreken van Simyo en die er voor zorgen dat Simyo de beste mobiele provider is.

>Beste mobiele provider

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
6 oktober 2020
Simyo goedkoopste eSim provider
Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je...
Lees het volledige artikel

Meer over: