Simyo of Youfone beste mobiele provider?

Simyo beste mobiele providerWanneer je een nieuwe mobiel abonnement af gaat sluiten neem je natuurlijk niet genoegen met een provider die niet zo goed bekent staat. Het is belangrijk om veel research te doen. Echter is het zeer begrijpelijk dat niet iedereen daar tijd voor heeft. Daarom doen wij dit. Er zijn twee providers die er uit springen met hun kwaliteiten en die elkaar maar weinig ontlopen. De providers Simyo en Youfone doen het allebei zeer goed, maar welke is nou de beste mobiele provider?

Prijs beste mobiele provider

De prijs die je per maand moet betalen is natuurlijk een belangrijk criterium. Je wilt natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. De twee providers in kwestie schelen elkaar maar weinig op het gebied van prijzen. Hiervoor zul je waarschijnlijk niet snel een onderscheid hoeven te maken. Waar je vooral naar moet kijken is hoeveel minuten en MB’s je wilt hebben omdat beide providers soms net iets andere pakketten aanbieden.

Bereik van de beste mobiele provider

Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is het bereik van de provider. Youfone en Simyo maken allebei gebruik van het netwerk van KPN. In theorie betekend dit dat ze niet onder zullen doen voor elkaar. Bijkomend feit is dat KPN een zeer goed netwerk heeft. Dit is een pluspunt voor beide Sim only aanbieders. Er zijn ook een aantal goedkope Sim only aanbieders op het netwerk van T-mobile en Vodafone. Dit zijn echter net iets minder goede netwerken dus komen zowel Youfone als Simyo weer op de gedeelde eerste plek uit.

Klantenservice beste mobiele provider

Als laatste belangrijk criterium hebben we de klantenservice van een provider. Dit scheelt wederom bij Simyo en Youfone maar weinig. Toch zul je over het algemeen iets positievere reacties te horen krijgen over Simyo. Ze besteden veel aandacht aan de klantenservice en je zult ook niet snel problemen hebben met de service van deze provider. Omdat Simyo hierbij toch iets beter scoort staat deze provider boven Youfone en krijgt Simyo de titel: ‘beste mobiele provider’.

>Beste mobiele provider

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

6 oktober 2020
Simyo goedkoopste eSim provider
Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je...
Lees het volledige artikel
3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel

Meer over: