Simpel is de goedkoopste provider zonder databundel

Simpel de goedkoopsteSimpel is de goedkoopste provider zonder databundel. Deze mobiele provider maakt gebruik van het T-Mobile netwerk. De mobiele provider Ben biedt goedkope abonnementen aan voor consumenten die meer belminuten en data nodig hebben.

Simpel, de goedkoopste provider zonder databundel

De goedkoopste mobiele provider op dit moment is Simpel. Deze mobiele provider is het goedkoopste als je een kleine belbundel neemt en geen databundel. Als je 300 minuten belt en 1000 MB aan internet verbruikt is Ben de goedkoopste provider. Gebruik je nog meer data dan kan KPN de goedkoopste provider zijn. Simpel biedt enkel abonnementen met 3G internet aan. Bij KPN, Vodafone, T-Mobile, Ben, Simyo, Tele2 en Youfone kun je 4G internet in je telefoonabonnement krijgen.

De mobiele provider Simpel

Simpel is een mobiele provider die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. Hierdoor heb je overal in Nederland een goede 2G en 3G dekking. Simpel is een mobiele provider die nog geen 4G aanbiedt aan haar klanten. Bij Simpel kan je de belbundel en databundel apart samenstellen waardoor er veel verschillende bundels mogelijk zijn.

Aanbiedingen van Simpel

Simpel heeft een verdubbel dagen actie waarbij de belbundel en de databundel wordt verdubbeld terwijl de prijs hetzelfde blijft. Dit is een unieke actie die alleen bij Simpel beschikbaar is. Andere mobiele providers bieden vaak enkel korting of extra data. De mobiele provider Ben en Vodafone bieden bijvoorbeeld extra data bij de databundel. Dit kan oplopen tot 1 GB extra data bij Vodafone en 500 MB extra data bij Ben. Zonder de verdubbel dagen zou Simpel geen goedkope mobiele provider zijn. De verwachting is dat Simpel zal blijven stunten met de prijs om goedkoper te blijven dan andere mobiele providers.

Goedkope abonnementen bij providers

Simpel is de goedkoopste mobiele provider zonder een databundel. Bij Simpel kan je een abonnement afsluiten met 100 belminuten voor € 2,50 per maand. Simpel is niet de goedkoopste provider voor de gemiddelde beller, dat is Ben. Het gemiddelde abonnement biedt 300 belminuten en 1000 MB aan data. Bij Ben kost dit abonnement € 11,50 per maand. Uiteindelijk zal het goedkoopste abonnement per gebruiker verschillen. Jongeren willen meestal meer data in de databundel en minder belminuten waardoor KPN de goedkoopste provider voor hen is.

De goedkoopste provider

Simpel is een goedkope mobiele provider die budget abonnementen aanbiedt. Bij deze mobiele provider zijn geen abonnementen met 4G, enkel abonnementen die gebruik maken van het 3G netwerk. De maximale downloadsnelheid van dit 3G netwerk is 14,4 Mbit/s. Momenteel heeft Simpel een aanbieding waardoor je belbundel en je databundel worden verdubbeld.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: