Nieuwe mobiele abonnementen bij Ziggo door fusie met UPC

Ziggo mobiel in heel NederlandZiggo heeft de prijzen van haar mobiele abonnementen verandert. Ziggo Mobiel is door het samengaan met UPC nu beschikbaar voor iedereen in Nederland.

Ziggo mobiel nog steeds goedkoop

Hoewel Ziggo iets duurder is geworden in vergelijking met de oude abonnementen is Ziggo nog steeds een goedkope mobiele provider voor bestaande Ziggo klanten. In combinatie met een alles in 1 pakket krijg je € 10,- korting op je Ziggo Mobiel abonnement per maand.

In vergelijking met andere mobiele providers zijn de abonnementen van Ziggo nog steeds goedkoop. Dit komt doordat je overal in Nederland hotspots hebt voor internet en je bel tijd in seconden wordt afgerekend en je internet verbruik in kilobytes.

Nieuwe mobiele abonnementen vergelijken

De nieuwe abonnementen heten respectievelijk: Voldoende, Ruim en Enorm. In vergelijking met de oude abonnementen zijn de Voldoende en Ruim abonnementen respectievelijk € 2,50 en € 5,- duurder dan voorheen. De belminuten, databundel en internetsnelheid zijn niet veranderd.

Voldoende Ruim Enorm
Databundel 200 MB 1000 MB 3000 MB
Minuten 75 300 Onbeperkt
Maandprijs € 9,- € 15,- € 30,-

Hoewel Ziggo gebruik maakt van het Vodafone netwerk en zelf ook een 4G frequentie heeft, biedt deze mobiele provider voor particuliere klanten nog geen 4G snelheid aan. Momenteel kunnen zakelijke klanten van Ziggo Mobiel wel gebruik maken van het 4G netwerk op beperkte plekken. De downloadsnelheid op dit netwerk is maximaal 100 Mbit/s.

Nieuw abonnement bij Ziggo Mobiel

Ziggo biedt vanaf 13 april 2015 ook een familie abonnement aan zoals UPC dit voorheen ook deed. Het familie abonnement is duurder dan de andere abonnementen echter deel je hier de bel- en databundel met iedereen in het abonnement. Je krijgt bij dit abonnement standaard 2 simkaarten en is uit te breiden naar 5 simkaarten totaal.

Databundel Belminuten Prijs per maand Prijs per persoon
1 Persoon 4000 MB Onbeperkt € 45,- € 45,-
2 Personen 4000 MB Onbeperkt € 45,- € 22,50
3 Personen 4000 MB Onbeperkt € 55,- € 18,33
4 Personen 4000 MB Onbeperkt € 65,- € 16,25
5 Personen 4000 MB Onbeperkt € 75,- € 15,-

De familie abonnementen zijn voordelig omdat je familie leden je verbruik kunnen opvangen. Totaal mag er 4000 MB verbruikt worden, als Jantje deze maand maar 100 MB verbruikt kunnen de andere familie leden meer verbruiken. Het aanschaffen van een derde, vierde en vijfde simkaart bij Ziggo Mobiel kost € 10,- extra per simkaart. Hierboven is een vergelijking van de kosten per abonnee.

Ziggo korting voor iedereen

Door de fusie tussen UPC en Ziggo is het nu mogelijk voor iedereen in Nederland Ziggo Mobiel aan te schaffen. Voorheen was dit enkel mogelijk in de gebieden waar Ziggo haar diensten aanbood. Hiermee kan je dus ook gebruik maken van de Alles in 1 pakket korting. Bestaande Ziggo klanten krijgen standaard 10,- korting bij de Ziggo Mobiel abonnementen.

Ziggo nog steeds goedkoop

Hoewel Ziggo een prijsverhoging heeft doorgevoerd zijn de abonnementen van deze mobiele provider nu voor iedereen in heel Nederland beschikbaar. UPC klanten kunnen nu ook gebruik maken van de Ziggo korting. Je kan dus met een alles in 1 pakket van UPC gebruik maken van Ziggo mobiel nu.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel

Meer over: