De beste sim only providers met onbeperkt internet

Beste sim only providerOnbeperkt internet is belangrijk in de huidige maatschappij. De beste sim only provider met onbeperkt internet is Vodafone. De beste sim only provider op basis van snelheid is Hi.

Onbeperkt internet bij de beste sim only abonnementen

Mobiele telefoons zijn tegenwoordig altijd verbonden met het internet. Doordat applicaties op de mobiele telefoon vaak zoeken naar nieuwe updates is het verstandig om onbeperkt internet te hebben. Applicaties zoals Whatsapp, Facebook en dergelijke updaten constant en daardoor verbruiken ze enkele MBs per dag.

Een sim only abonnement is vaak goedkoper dan een abonnement met een gratis telefoon. De beste sim only providers bieden onbeperkt internet aan consumenten omdat dit belangrijk is. Toch hebben ook de beste sim only providers de abonnementen verandert voor de huidige tijd. De onbeperkt internet abonnementen zijn nu langzamer als de databundel verbruikt is.

Verlaging van snelheid bij meerverbruik

De beste sim only abonnementen in 2010 hadden onbeperkt toegang tot het internet. Hoewel dit destijds populair was, voldeed het niet aan de toekomst. Daarom zijn de sim only abonnementen in 2014 anders. Nu wordt gebruik gemaakt van een databundel.

Zodra deze databundel is verbruikt wordt de download- en uploadsnelheid verlaagd of worden extra kosten gerekend per MB. De verlaagde snelheid is altijd maximaal 64 Kb/s, download en uploadsnelheid, in plaats van een downloadsnelheid van meer dan 50 Mbit/s. Met 64 kb/s kan men nog gebruik maken van whatsapp.

Databundels bij de beste sim only providers

Gemiddeld verbruikt een consument 500 MB aan data per maand. Een groot deel hiervan wordt verbruikt door applicaties. De beste sim only providers hebben vaak applicaties om inzicht te verschaffen in het dataverbruik. Uiteraard zijn grotere databundels beschikbaar voor consumenten die meer downloaden en uploaden.

Daarnaast is het bij sommige sim only abonnementen mogelijk om voor een klein bedrag éénmalig een extra databundel te kopen. Bij deze extra databundels wordt de download snelheid hersteld naar de normale snelheid. Niet alle sim only providers bieden deze mogelijkheid.

Beste sim only provider met onbeperkt data

De beste sim only providers bieden een onbeperkt internet abonnement aan en maken het mogelijk extra databundels aan te schaffen. Hieronder is een overzicht van de beste sim only abonnementen.

Provider Databundel Downloadsnelheid Dekking

De sterren van de beste sim only provider zijn gebaseerd op de kwaliteit/prijs verhouding. Een dure databundel met weinig MB’s zal weinig sterren krijgen. De databundel van Hi is duur maar is zeer snel.

De beste sim only provider op dit moment is Vodafone omdat deze sim only provider een hoge downloadsnelheid biedt voor een lage prijs. Hi is de beste sim only provider op snelheid, deze provider heeft een maximale downloadsnelheid van 150 Mbit/s en is daarmee de snelste provider uit de top 3. Youfone is derde geworden. Deze provider is zeer goedkoop maar heeft ook een lage downloadsnelheid en biedt geen 4G mogelijkheid.

Alle providers die hierboven in de tabel staan vermeld hebben onbeperkt internet, maar verlagen de snelheid als de databundel volledig is verbruikt.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel

Meer over: