De beste mobiele provider blijft simyo

Simyo beste mobiele providerDe laatste tijd zijn providers elkaar weer hard aan het beconcurreren. Ze willen allemaal de beste mobiele telefoonprovider worden. Dit proberen ze door scherp geprijsde abonnementen aan te bieden en hun dekking zo goed mogelijk te houden. Daarbij proberen ze ook altijd nog hun klantenservice wat op te schroeven. Simyo deed dit de afgelopen tijd zeer goed. En waarschijnlijk blijft Simyo hierdoor voorlopig ook de beste telefoon provider.

De prijs van de beste telefoonprovider Simyo

Natuurlijk is de prijs van een telefoonprovider één van de belangrijkste criteria bij het uitzoeken van de beste. In dit geval doet Simyo het aardig goed. Hoewel de concurrentie op de loer ligt is Simyo toch in de meeste gevallen de goedkoopste. Wil je echt de aller goedkoopste? Dan is het misschien verstandig om te wachten en regelmatig te checken of er een leuke aanbieding is. Echter zal dit niet veel schelen. Misschien als je geluk hebt zal je een aanbieding vinden die 6 maanden een euro goedkoper is dan het standaard abonnement van Simyo.

De dekking van de beste telefoonprovider.

Wat natuurlijk ook belangrijk is, is de dekking van de provider. In het geval van Simyo kan de telefoon provider hier weinig aan doen. Er word namelijk gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. Dit is zeker geen min punt. KPN heeft namelijk het beste netwerk van Nederland. Het enige wat Simyo kan doen is eventueel meer ruimte op het netwerk kopen. Hiermee verschild Simyo echter niet van andere belangrijke telefoonproviders. Youfone bijvoorbeeld maakt gebruik van het zelfde netwerk. Daarbij zal elk netwerk voor de meeste mensen goed genoeg zijn behalve in de uithoeken van Nederland is dit pas zeer belangrijk. Toch betekend dit dat Simyo voor een redelijke tijd nog de beste telefoonprovider is.

>Beste telefoonprovider

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

6 oktober 2020
Simyo goedkoopste eSim provider
Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je...
Lees het volledige artikel
3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel

Meer over: