Beste provider met telefoon

Op dit moment heeft KPN het beste mobiele netwerk. KPN is de beste keus als je voor kwaliteit gaat. KPN heeft het beste bereik, de beste klantenservice en de beste reputatie. KPN ontvangt weinig klachten en veel positieve feedback van haar klanten.

Aanbiedingen

KPN biedt haar klanten altijd aanbiedingen voor goedkope telefoonabonnementen met telefoon. De telefoonabonnementen van KPN bevatten geen toestellease meer. Dit betekent dat de telefoon jouw eigendom is vanaf het moment dat je een telefoonabonnement met telefoon bij KPN neemt.

4G

KPN is bezig met de uitrol van een landelijk dekkend 4G netwerk. 4G is zeer snel mobiel internet dat sneller is dan veel internetverbindingen aan huis. Inmiddels is 4G in meer dan de helft van Nederland beschikbaar. KPN wil in het voorjaar van 2014 80% van Nederland voorzien van 4G en aan het eind van 2014 moet heel Nederland de beschikking hebben over 4G. Andere mobiele providers hebben nog geen 4G netwerk beschikbaar maar zijn wel bezig met het opzetten hiervan.

Meer informatie Website KPN

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: