AT&T wil mobiele provider Vodafone overnemen

Mobiele provider AT&TVolgens geruchten rondom mobiele providers wil AT&T een overnamebod doen op Vodafone. AT&T heeft al eerder aangegeven Europese mobiele providers over te willen nemen. Zal AT&T met de overname van mobiele provider Vodafone de beste mobiele provider van Nederland worden?

AT&T is een Amerikaanse mobiele provider. De mobiele provider staat bekend om een slechte service en een slecht bereik. Vodafone staat daarentegen bekend als een van de beste mobiele providers van Nederland met een zeer goed bereik. De klantenservice van Vodafone is beter dan die van AT&T. Op het moment dat Vodafone overgenomen zou worden door de Amerikaanse mobiele provider zal de klantenservice van Vodafone waarschijnlijk zakken naar het niveau van AT&T.

Voor Nederland zal de overname van mobiele provider Vodafone waarschijnlijk niet goed zijn. Ten eerste zijn mobiele telefoon abonnementen in Amerika duurder waardoor het waarschijnlijk is dat de abonnementen in Nederland na de overname ook duurder zullen worden. Vervolgens zal de klantenservice van de Nederlandse mobiele provider minder goed worden. Waarschijnlijk zal door de voorgenomen overname niet alleen Vodafone duurder worden. Ook de mobiele providers die dochter zijn van Vodafone zullen na de overname duurder worden doordat ze meer moeten betalen voor het gebruik van het netwerk van Vodafone. Het is dus niet wenselijk dat AT&T mobiele provider Vodafone overneemt.

Wil je weten welke Nederlandse mobiele providers gebruik maken van het Vodafone netwerk?
> Ga naar mobiele providers vergelijken

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

3 augustus 2020
Update beste provider: Nieuwe acties & 5G
Iedere maand zoeken wij uit welke mobiele provider het goedkoopste is en welke...
Lees het volledige artikel
28 april 2020
Vodafone stelt 5G beschikbaar
Vanaf dinsdagavond 28 april stelt Vodafone 5G beschikbaar voor meer dan de...
Lees het volledige artikel

Meer over: