Alle telefoonproviders vergelijken: Simyo

Simyo beste mobiele providerHet is weer tijd voor een nieuwe telefoon provider, maar welke is het beste?’ is een veel gehoorde vraag. Om hier goed antwoord op te geven doen we onderzoek naar telefoonproviders in Nederland. Deze keer is Simyo aan de beurt. Een telefoonprovider waar we hoge verwachtingen van hebben. Niet alleen omdat wij deze vorig jaar hebben bestempeld als beste mobiele provider 2013, maar ook de consumentenbond dit heeft gedaan.

Alle telefoonproviders vergelijken: bellen

Om de klantenservice van alle telefoonproviders te vergelijken, bellen we de desbetreffende aanbieders op. Zo hebben we Simyo opgebeld en gedaan alsof we een klant waren. We werden snel door een medewerker te woord gestaan en we werden ook nog eens goed geholpen. De klantenservice medewerkers bleven geduldig helpen ondanks de vele vragen. Daarbij was het ook nog eens een heel vriendelijk gesprek. We waren dus zeer te spreken over de klantenservice van Simyo. Je zou ze bijna opbellen om gewoon een gezellig gesprek mee te houden.

Overige klantenservice van telefoonproviders vergelijken

Verder heeft Simyo, net als andere telefoonproviders, natuurlijk ook andere manieren om hun klanten te helpen. Eén van de belangrijkste hiervan is sociale media. Simyo reageert snel en direct op vragen en proberen zo goed mogelijk te helpen bij problemen. Zo nodig verwijzen ze je ook door naar de telefonische klantenservice. Enige nadeel aan de overige klantenservice van Simyo, is dat er geen winkels zijn waar je heen zou kunnen gaan. Als we alle telefoonproviders vergelijken is dit toch wel een nadeel bij Simyo.

Simyo beste mobiele provider?

Zoals al eerder vermeld was Simyo de beste mobiele provider 2013. De vraag is nu natuurlijk, worden ze ook de beste mobiele provider 2014? Wij denken dat er een grote kans is dat deze telefoonprovider deze titel weer in de wacht sleept. De uitstekende klantenservice is natuurlijk aantrekkelijk maar laten we eerlijk zijn, de prijzen zijn dat ook. Ook al is dat een beetje off-topic, het is wel een belangrijk punt om mee te nemen bij het kiezen van de beste mobiele provider 2014.

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
6 oktober 2020
Simyo goedkoopste eSim provider
Heb je een telefoon met eSim of wil je een telefoon met eSim kopen? Bij Simyo heb je...
Lees het volledige artikel

Meer over: