Simpel biedt 4G internet aan

Simpel biedt 4G internet aanMobiele provider Simpel lanceert 4G internet tegen een laag tarief van € 2,50 extra per maand. Dit maakt Simpel direct de goedkoopste mobiele provider met 4G internet en zorgt zo voor een kleine revolutie in het 4G landschap.

4G internet bij mobiele provider Simpel

Mobiele provider Simpel lanceerde kortgeleden een actie waarbij klanten kunnen profiteren van 4G internet tegen een laag bedrag van slechts € 2,50 per maand. Het 4G internet pakket van Simpel kan worden gecombineerd met alle abonnementsvormen i.c.m. een internet bundel. Voor slechts € 2,50 per maand is het mogelijk om 4G internet toe te voegen aan de gekozen internetbundel. Simpel maakt voor 4G internet gebruik van het mobiele netwerk van hoofdprovider T-Mobile. Laatstgenoemde heeft een landelijke dekking waardoor je met simpel 4G bijna overal bereik hebt in Nederland. Voor een volledige overzicht van de dekking van 4G internet bij simpel kan de dekkingskaart worden geraadpleegd.

4G van Simpel is het goedkoopste

In onderstaand overzicht wordt een vergelijking gemaakt tussen 4G internet van simpel en alle andere mobiele providers die momenteel 4G internet aanbieden. De vergelijking toont abonnementen met een onbeperkte belbundel en een internet bundel tussen de 1 en de 1,5 GB groot.

Maximale 4G snelheidPrijs
25 Mbit/s€ 12,50
75 Mbit/s€ 15,-
225 Mbit/s€ 15,-
256 Mbit/s€ 16,-
120 Mbit/s€ 21,50
225 Mbit/s€ 25,-
225 Mbit/s€ 26,-

Ziggo en Telfort ontbreken in bovenstaande vergelijking omdat deze mobiele providers het pakket (1GB internet i.c.m.) waar de vergelijking op is gebaseerd niet aanbieden. Ziggo en Telfort bieden wel 4G internet aan in combinatie met een andere abonnement grootte

De 4G revolutie van mobiele provider Simpel

Simpel is op het moment van schrijven de goedkoopste mobiele provider met 4G internet. naast het goedkoopste 4G abonnement heeft simpel ook nog eens een prima snelheid van 25 Mbit / s. Dit is niet het snelste 4G abonnement, maar wel een verhoging van 57,6% ten opzichte van 3G internet. Zo zorgt 4G internet van Simpel voor een kleine revolutie in het 4G internetlandschap.