Nominaties beste mobiele provider van 2019

Het onderzoek naar de beste mobiele provider van 2019 is in volle gang. Binnenkort wordt één mobiele provider uitgeroepen tot beste mobiele provider van 2019. De providers worden getest op prijs, klantenservice en netwerk. Verder wordt gekeken wat de toekomstplannen van providers zijn en wat de fusies betekenen voor de telecommarkt.

Reacties telefoon providers

Mobiele providers willen graag als beste provider uitgeroepen worden en geven hun reacties op het onderzoek. Wij volgen alle ontwikkelingen in de markt op de voet en stellen hierbij kritische vragen aan de providers. De focus van providers is verschillend waarbij de netwerken vooral bezig zijn met het opzetten van 5G internet.

Nominaties

Hoewel alle Nederlandse mobiele providers tenminste voldoende scoren zijn drie providers genomineerd voor beste mobiele provider van 2019: Youfone, Ben en Tele2. Deze providers scoren op veel gebieden erg goed. In maart wordt bekendgemaakt welke mobiele provider de beste van 2019 is geworden. In 2018 was Tele2 voor de tweede maal op rij de beste mobiele provider.

Ontwikkelingen en verwachtingen

In 2017 zijn Vodafone en Ziggo gefuseerd. T-Mobile en Tele2 gaan in 2019 fuseren en KPN stopt in 2019 met het merk Telfort. Dit betekent dat er na 2019 minder mobiele providers op de Nederlandse markt zullen zijn. Over het algemeen zorgt minder providers voor minder concurrentie en stijgen daardoor de prijzen. Telefoonproviders hebben aangekondigd dat dit niet het geval zal zijn. Echter kost het nieuwe 5G netwerk veel geld voor de netwerken waardoor onze verwachting is dat de huidige lage prijzen niet vol te houden zijn. Wij voorspellen dat eind 2019 de prijzen van mobiele abonnementen hoger zijn dan de huidige prijzen. In het onderzoek naar de beste mobiele provider van 2020 zal deze verwachting getoetst worden.

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

14 september 2017
Nieuwe iPhone 8 vanaf nu te bestellen
Apple heeft op 12 september 2017 om 19:00 Nederlandse tijd de nieuwe iPhone aangekondigd, de iPhone...
Lees het volledige artikel
20 januari 2016
De beste mobiele provider van 2016
De beste mobiele provider van 2016 is Ben, deze mobiele provider is de beste vanwege de goedkope...
Lees het volledige artikel