Mobiele provider T-Mobile start proef met 4G internet

Mobiele provider T-mobile 4GMobiele provider T-mobile is vandaag gestart met het aanbieden van 4G internet. T-mobile biedt op dit moment 4G internet aan een select groepje eerste klanten aan. Het gaat om bestaande klanten die in de randstad wonen. 4G internet van T-mobile zal vanaf 18 november 2013 voor alle klanten van de mobiele provider beschikbaar zijn. Op de dekkingskaart van T-mobile hiernaast kun je zien wanneer T-mobile van plan is delen van Nederland op 4G internet aan te sluiten. Na de eerste helft van 2015 wil de mobiele provider heel Nederland voorzien van 4G internet.

4G internet bij mobiele provider T-mobile

T-mobile biedt 4G internet op dit moment gratis aan voor haar klanten met Android versie 4.3 die in de randstad wonen. Op dit moment is dat een selecte groep Nederlanders. Vanaf 18 november 2013 kunnen alle huidige klanten van T-mobile en nieuwe klanten gebruik gaan maken van 4G internet. T-mobile zal hierbij databundels met 10 GB aanbieden zodat je veel gebruik kunt maken van 4G internet voordat je door je bundel heen bent.

4G internet bij andere mobiele providers

Bijna alle mobiele providers die niet aangesloten zijn op het netwerk van T-mobile bieden op dit moment al 4G internet aan. De enige uitzondering hierop is Tele2. Deze mobiele provider zal in 2014 met een eigen 4G internet netwerk komen. Tele2 stelt dat zij 4G internet veel goedkoper aan gaan bieden waardoor de verwachting is dat de 4G internet vanaf dat moment bij alle mobiele providers goedkoper wordt.

> Dekkingskaart T-mobile
> Ontdek onder welke mobiele hoofdprovider jouw mobiele provider valt

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

14 januari 2021
Tele2 biedt 5G aan!
Tele2 biedt per vandaag 14 januari 2021 5G internet aan! Tele2 is hiermee de vierde...
Lees het volledige artikel
27 juli 2020
5G beschikbaar bij drie netwerken
De 5G veiling is onlangs afgelopen. Dit betekend dat de beschikbare 5G frequenties...
Lees het volledige artikel

Meer over: