Alle telefoonproviders test: Tele2

Beste mobiele provider testZoals eerder vermeld gaan we alle telefoonproviders vergelijken op basis van hun klantenservice. Vandaar dat we ook deze week weer een provider testen in deze rubriek. Dit keer is Tele2 aan de beurt. ‘Het zwarte schaap’ zoals Tele2 zichzelf adverteert en zich onderscheid van alle telefoonproviders, moet het vooral hebben van de scherpe prijzen volgens de meeste mensen en niet zo zeer van hun klantenservice. En omdat ze van het netwerk van Tmobile gebruik maken (waar overigens verandering in gaat komen omdat Tele2 een eigen netwerk gaat opbouwen) moeten ze het ook niet zo zeer van hun goede bereik hebben.

Bellen naar alle telefoonproviders

Zoals bij elke telefoonprovider gaan we Tele2 opbellen met een paar scenario’s. En om een lang verhaal kort te maken ging dit niet goed bij Tele2. Het begon al met ontzettend lang wachten. Iets waar je je als klant natuurlijk ontzettend aan kan ergeren. Verder viel het op dat de verschillende klantenservice medewerkers niet heel vrolijk over kwamen en dat ze niet heel erg bereid leken om je te helpen. Al met al hadden we dus niet een geweldige ervaring met het bellen naar de klantenservice.

Overige klantenservice alle telefoonproviders

Zoals bij alle telefoonproviders heeft ook Tele2 manieren om de klant te helpen waar je niet voor hoeft te bellen. Echter is dit bij Tele2 wel een beetje beperkt. Zo hebben ze geen winkels waar je naar toe kunt gaan. Hoewel je natuurlijk wel naar zaken als de Phonehouse zou kunnen gaan maar hier kunnen ze je toch een stuk minder gericht helpen dan bij een eigen zaak zoals Vodafone die heeft. Wel is er op internet een aantal sites te vinden waar je goed geholpen kan worden. Ook op sociale media zou je geholpen kunnen worden door medewerkers van Tele2.

Tele2 beste mobiele provider?

Omdat we nog maar 2 providers hebben getest kunnen we dit niet zeggen. We kunnen wel zeggen dat de klantenservice het een stuk beter deed bij Vodafone dan bij Tele2. Dat betekend dat Tele2 nooit op nummer 1 komt te staan bij de klantenservice. Hoe hoog Tele2 het wel weet te schoppen tegen alle telefoonproviders, wachten we nog even af.

> alle telefoonproviders

Kevin Mol

UX-Designer Kevin Mol
Kevin Mol werkt al ruim 5 jaar bij bestemobieleproviders.nl. Sinds dag 1 is hij bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de website. Hij wil weten waar bezoekers echt naar opzoek zijn & hoe je de bezoekers het beste kunt helpen om de beste provider te vinden
Lees meer over

Andere bezoekers bekeken ook:

21 juni 2021
Mobiele providers overtreden regels over de internetsnelheid
Tijdens het afsluiten van een abonnement zie je vaak een 4G of 5G downloadsnelheid...
Lees het volledige artikel
14 januari 2021
Tele2 biedt 5G aan!
Tele2 biedt per vandaag 14 januari 2021 5G internet aan! Tele2 is hiermee de vierde...
Lees het volledige artikel

Meer over: