Aankondiging Samsung Galaxy S22 telefoons

Op 8 februari 2022 heeft Samsung een evenement georganiseerd om nieuwe telefoons aan te kondigen. Waarschijnlijk gaat dit om de Galaxy S22, Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. Dit zijn de nieuwe vlaggenschip smartphones van het Koreaanse merk.

Van 28 februari t/m 3 maart 2022 is het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona. Tijdens dit evenement zal Samsung haar nieuwe telefoons willen presenteren. Samsung wil de nieuwe telefoons hiervoor al in de winkel hebben. Ze proberen dit op 25 februari voor elkaar te hebben. Het is nog niet bevestigd, maar hoogstwaarschijnlijk zal Samsung tijdens haar hosting event op 8 februari haar nieuwste smartphone aankondigen. Namelijk het vlaggenschip model: de Samsung Galaxy S22. Dit model zal uitgebracht worden samen met 2 andere modellen: Galaxy S22 Plus en Galaxy S22 Ultra. Samen zullen zij de Samsung Galaxy S22-serie vormen. De geschatte prijs van de Samsung Galaxy S22 ligt tussen de 900 en 100 euro.  

De belangrijkste specs

samsung smartphone

De telefoon zal een opvolger worden van de Samsung Galaxy S21. Op verschillende vlakken zal de smartphone ten opzichte van zijn voorganger worden verbeterd. De Samsung Galaxy S22 zal waarschijnlijk een soort vergelijkbaar design als de Galaxy S21 krijgen. Het formaat van de Samsung Galaxy S22 zal wel wat compacter zijn.

Welke specificaties kan je vermoedelijk nog meer verwachten bij de Samsung Galaxy S22? We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Kleuren: zwart, groen, roze-goud en wit
  • Androidversie 12
  • Accucapaciteit 3800 mAh
  • 50MP hoofdcamera, 12MP groothoek, 10MP telefoto 3x optische zoom
  • 10MP frontcamera
  • 6,06 inch LTPS FHD+ scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz
  • Chipset Exynos 2200
  • IP68 certificatie: waterbestendig, stofdicht
  • Exclusief pre-order aanbod van KPN

Exclusief pre-order aanbod van KPN

Ben jij ook al zo enthousiast over de Samsung Galaxy S22 of over de andere 2 modellen van de Galaxy S22-serie? KPN biedt op dit moment een exclusief pre-order aanbod aan. Wanneer jij je gegevens bij KPN invult zal je als eerste op de hoogte gebracht worden over wanneer de pre-order van start gaat. Besluit jij de telefoon daarna ook bij KPN te kopen? Dan ontvang jij ook nog eens een extra gift van KPN.

Andere bezoekers bekeken ook:

22 juli 2021
Review van Youfone: Goedkoop maar let op de voorwaarden
Youfone is de provider die vaak de goedkoopste provider van de maand is. De provider...
Lees het volledige artikel
14 januari 2021
Tele2 biedt 5G aan!
Tele2 biedt per vandaag 14 januari 2021 5G internet aan! Tele2 is hiermee de vierde...
Lees het volledige artikel

Meer over: