Mobiele provider: Telfort

Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
7,1

Telfort is per 1 mei 2019 gestopt. Huidige klanten van Telfort blijven klant van Telfort. De beoordeling op deze pagina gaat over de laatste beoordeling van Telfort in het onderzoek naar de beste provider van 2018.

Telfort was een telefoonprovider die zich voornamelijk op goedkopere telefoons richtte. Goede alternatieven voor Telfort zijn Ben en Simyo.

Internet snelheid van Telfort

Downloadsnelheid Telfort

Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Telfort biedt standaard 4G aan bij elk abonnement met een databundel, de maximale 4G snelheid bij deze mobiele provider is 150 Mbit/s. De maximale databundel bij Telfort is 10 GB.

Prijs van Telfort

Bij Telfort kun je voor € 1,- meer per maand onbeperkt bellen. Kies je daar niet voor dan heb je 150 belminuten. Telfort maakt net als Simyo en Youfone gebruik van het KPN netwerk. Telfort biedt ook abonnementen met telefoon aan. Dit doet Youfone niet. Je kan bij Telfort budget telefoons aanschaffen in combinatie met een mobiel abonnement. Telfort biedt standaard 4G aan bij ieder abonnement met een databundel.

Klantenservice

De klantenservice van Telfort is beperkt. Bij deze mobiele provider verhelpen ze je problemen maar zullen niet mee denken wat er nog meer fout kan zijn. Hierdoor is de klantenservice van Telfort redelijk.

Dekking

Telfort maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Hierdoor heb je overal in Nederland 3G en 4G bereik. KPN heeft in vergelijking met het mobiele netwerk van Vodafone en T-Mobile het stabielste netwerk. De latency bij deze mobiele provider is zeer laag en stabiel.

Totaalcijfer Telfort

Telfort is een goedkope sim only provider en krijgt een 7,1 uit 10 toegekend. Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Beoordeeld op 14 januari 2019 door

Telfort is per 1 mei 2019 gestopt. Het is niet meer mogelijk om abonnementen van Telfort te nemen.
Telecomexpert Ronald van Rooijen

Dekkingskaart van Telfort

Dit is dezelfde dekkingskaart als van KPN omdat Telfort gebruik maakt van het KPN netwerk.

Dekkingskaart Telfort