Beste sim only abonnementen

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017 09:12

Steeds meer Nederlanders nemen een sim only abonnement met een losse telefoon in plaats van een telefoon abonnement inclusief telefoon. Sim only abonnementen met losse telefoon zijn bijna altijd goedkoper dan telefoonabonnementen met telefoon. Toch kiezen veel Nederlanders voor een telefoonabonnement met telefoon. Op deze manier hoef je niet direct de telefoon te betalen.

Beste sim only providers

In onderstaande tabel vind je de beste sim only providers van Nederland. De beste sim only provider hoeft niet de beste voor jou te zijn. Als je bedenkt wat je zelf belangrijk vindt tussen prijs, dekking en klantenservice dan kun je daar je keuze op baseren.

Beste sim only providers

Prijs Klantenservice Dekking Beoordeling
Ben
5
5
4
58,9
Youfone
4
3
5
47,9
Hollandsnieuwe
3
3
4
37,1
Simyo
3
4
3
26,6
Simpel
3
2
3
15,9

Hoe ontstaat de beste sim only provider?

Om tot de beste sim only providers te komen zijn alle prijzen van de sim only providers onderzocht. De goedkoopste sim only providers hebben de meeste sterren ontvangen. Vervolgens is voor de dekking gekeken naar bij welke mobiele hoofdprovider de sim only providers behoren. Er wordt regelmatig naar de klantenservice van de sim only providers gebeld om deze te beoordelen. Bij deze gesprekken worden diverse vragen gesteld waarbij beoordeeld wordt op vriendelijkheid, behulpzaamheid en wachttijd.

Andere mobiele providers die sim only abonnementen aanbieden

Bovenstaande sim only providers zijn niet de enige mobiele providers die sim only abonnementen aanbieden. Bij alle mobiele providers kun je sim only abonnementen krijgen. De sim only providers hierboven zijn de sim only providers die alleen sim only abonnementen aanbieden. Deze sim only providers zijn veel goedkoper dan mobiele providers die meer dan sim only abonnementen aanbieden. Vandaar dat bovenstaande sim only providers de beste sim only providers zijn.