Mobiele provider: T-Mobile

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017 08:10
Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
8,4

T-Mobile is een goedkope telefoonprovider. Bij T-Mobile krijg je standaard 4G internet op je mobiel. De mobiele provider heeft sinds eind oktober 2015 een landelijke 4G dekking in Nederland. T-Mobile biedt een stabiel netwerk aan met een hoge praktische downloadsnelheid. Naast een hoge downloadsnelheid heeft T-Mobile ook goedkope sim only abonnementen. Bij een databundel van 10 GB of groter kan je gratis onbeperkt muziek streamen bij Spotify, Deezer, Napster, Tidal, Nederland.FM en HitsNL.

Internet snelheid van T-Mobile

Mbit/s 0 300300
T-Mobile heeft een landelijke 4G dekking in Nederland. Alle Go abonnementen van T-Mobile hebben een maximale downloadsnelheid van 300 Mbit/s. Met deze snelheid is T-Mobile de snelste 4G provider van Nederland. T-Mobile heeft dekking van 99% in Nederland. Bekijk de dekkingskaart van T-Mobile om te zien waar T-Mobile dekking biedt.

Beste aanbieding bij T-Mobile

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij T-Mobile van dit moment.

Belminuten Databundel Internetsnelheid Maandelijkse kosten
Onbeperkt min/sms
Onbeperkt data (4G)
9Onbeperkt 9300 Mbit/s 5€ 35,-
Onbeperkt min/sms
10 GB (4G)
410 GB 4300 Mbit/s 4€ 25,-
Onbeperkt min/sms
5 GB (4G)
3 5 GB 3 300 Mbit/s 3€ 20,-
Onbeperkt min/sms
1 GB (4G)
2 1 GB 2 300 Mbit/s 3€ 17,50

Prijs van T-Mobile

De sim only abonnementen bij T-Mobile zijn standaard maandelijks aanpasbaar. Daarnaast heb je door de maandelijkse aanpasbaarheid zelf invloed op de grootte van je abonnement. Je hebt een ruime keuze uit de verschillende databundels. Niet bij elke databundel wordt dezelfde downloadsnelheid aangeboden. T-Mobile is in de praktijk de snelste mobiele provider.

Bij T-Mobile zijn de abonnementskosten gescheiden van de kosten van de telefoon zelf. Hierdoor betaal je standaard een vast bedrag per maand voor je telefoon en een ander vast bedrag per maand voor het abonnement.

Klantenservice van T-Mobile

De klantenservice van T-Mobile is zeer deskundig. Ze kunnen al je vragen en problemen verhelpen met betrekking tot het abonnement. Daarnaast is het mogelijk de klantenservice te bereiken via de chat. Je kan hier meteen ook de wachttijd zien. Een ander voordeel van de chat is dat je direct je vraag kan stellen zonder een eerst keuzemenu te doorlopen.

Dekking van T-Mobile

T-Mobile is net als KPN en Vodafone een netwerkbeheerder die 4G internet aanbiedt. Een aantal dochterbedrijven van T-Mobile maken hier gebruik van. Sinds eind oktober 2015 heeft T-Mobile een landelijke 4G dekking in Nederland.

T-Mobile maakt momenteel gebruik van de 1800 MHz frequentie voor 4G. Omdat dit een hogere frequentie is, is het bereik kleiner. De 900 MHz frequentie van KPN en Vodafone hebben een groter bereik. Voor een volledige 4G dekking in Nederland is het nodig dat T-Mobile meer zendmasten plaatst. Sinds oktober heeft T-Mobile een landelijke dekking in Nederland.

Totaalcijfer T-Mobile

T-Mobile is een zeer goedkope mobiele provider en krijgt daarom een 8,4 uit 10 toegekend.

T-Mobile heeft 12 van de 15 sterren gekregen. Door de hoge 4G downloadsnelheid en het grote aanbod van high-end smartphones heeft T-Mobile een eindcijfer van 8,4 gekregen.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart T-Mobile

Alle Nederlandse mobiele providers vallen onder de netwerken van de mobiele hoofdproviders KPN, Vodafone en T-Mobile. Voor een overzicht van mobiele hoofdproviders en providers die daaronder vallen:
» Overzicht mobiele hoofdproviders en dochters