Nominaties beste provider van 2013

Aan het eind van 2013 zal bestemobieleproviders.nl bekend maken welke mobiele provider de beste provider van 2013 is. Alle mobiele providers in Nederland komen in aanmerking om de beste provider van 2013 te zijn. Om tot de beste provider van 2013 te komen wordt gekeken naar verschillende categorieën.

Beste provider 2013

Om tot een conclusie te komen voor de beste provider van 2013 wordt een vergelijking tussen mobiele providers gemaakt in de volgende categorieën:
– Beste netwerk
– Beste klantenservice
– Snelste internet
– Goedkoopste provider

Aan het einde van 2013 zal per categorie een winnaar aangewezen worden. Deze mobiele providers mogen zich per categorie de beste provider noemen. Daarna zal mede aan de hand van deze winnaars bekend gemaakt worden welke provider de beste provider van 2013 is.

Genomineerde providers

Per categorie zijn 3 providers genomineerd om de beste provider van de categorie te worden. Voor beste netwerk zijn de genomineerde providers: KPN, Vodafone en T-mobile. Dit zijn in op dit moment in 2013 de enige drie mobiele hoofdproviders. Eind 2013 of begin 2014 zal Tele2 ook een mobiele hoofdprovider zijn en kan deze provider genomineerd worden voor beste netwerk 2014.

Genomineerd voor beste klantenservice zijn de volgende mobiele providers: Youfone, KPN en Simyo. De klantenservice is over het algemeen onder de maat bij mobiele providers. Op het internet zijn veel klachten over de klantenservice van veel mobiele providers te vinden.

In de categorie snelste internet zijn de genomineerde mobiele providers: KPN, Vodafone en Tele2. KPN en Vodafone hebben inmiddels een 4G netwerk in Nederland. Het 4G netwerk van KPN is groter dan dat van Vodafone, maar Vodafone blijft tegelijkertijd flink investeren in haar 3G netwerk. Tele2 komt later in 2013 of begin 2014 met een 4G netwerk in Nederland. Tele2 biedt bij telefoonabonnementen zeer snel 3G internet aan. 3G internet is minder snel maar goedkoper internet dan 4G.

Nominaties voor goedkoopste provider worden uitgereikt aan Youfone, Simyo en Tele2. Youfone is op dit moment de goedkoopste mobiele provider. De verwachting is dat aan het einde van 2013 Youfone nog steeds de goedkoopste mobiele provider is. Youfone verkoopt alleen sim only abonnementen. Tele2 heeft de goedkoopste telefoonabonnementen inclusief telefoon.

Wil je weten welke mobiele provider op dit moment de beste provider is in de verschillende categorieën?
> Ga naar beste provider 2013

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

21 februari 2019
Het onderzoek naar de beste mobiele provider van 2019 is in volle gang. Binnenkort wordt één mobiele provider...
Lees het volledige artikel
20 december 2018
Huawei maakt buiten telefoons ook netwerk apparatuur, de VS en Australie denken dat in deze apparatuur backdoors...
Lees het volledige artikel