Mobiele provider: Simpel

Gepubliceerd op dinsdag 28 februari 2017 07:30
Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
5,9

Simpel is vooral een interessante provider is als je goedkoop uit wil zijn. Wie een abonnement inclusief telefoon zoekt is het goedkoopste uit bij Simpel. Toch raden wij Simpel niet aan. De klantenservice is een van de slechtste van alle Nederlandse telefoonproviders. Zolang er niets aan de hand is zit je bij Simpel goed. Als je veel gebruik maakt van de klantenservice kan je beter voor een andere telefoonprovider kiezen.

Internet snelheid van Simpel

Mbit/s 0 30075
Simpel maakt gebruik van het 3G en 4G netwerk van T-Mobile. Bij Simpel krijg je gratis toegang tot het 4G netwerk van T-Mobile. De maximale downloadsnelheid bij Simpel is 75 Mbit/s.

Beste sim only aanbieding

Hieronder zie je de beste sim only aanbiedingen bij Simpel van dit moment.

Belminuten Databundel Internetsnelheid Maandelijkse kosten
500 min
6 GB (4G)
16 GB 1075 Mbit/s 5€ 12,50
500 min
4 GB (4G)
4 4 GB 3 75 Mbit/s 3€ 10,-
500 min
2 GB (4G)
5 2 GB 2 75 Mbit/s 5€ 7,50
250 min
1 GB (4G)
6 1 GB 2 75 Mbit/s 6€ 5,-

Prijs van Simpel

Simpel is een dochter onderneming van T-Mobile. Deze mobiele provider maakt ook gebruik van het T-Mobile netwerk. Simpel biedt goedkope belbundels aan met een onbeperkt aantal SMSjes bij de databundels. Door de lage prijs van deze belbundels en het onbeperkt aantal SMSjes heeft Simpel 3 van de 5 sterren voor prijs gekregen.

Klantenservice van Simpel

Simpel heeft in vergelijking met andere mobiele providers een slechte klantenservice. Omdat deze mobiele provider een prijsvechter is wordt er weinig aandacht besteed aan de klantenservice.

Dekking van Simpel

Simpel maakt gebruik van het 3G netwerk van T-Mobile. Deze mobiele provider biedt in Nederland een volledige 3G dekking. Daarnaast biedt Simpel ook 4G. De maximale downloadsnelheid van Simpel 4G is 75 Mbit/s.

Totaalcijfer Simpel

Simpel is de goedkoopste sim only provider en krijgt 5,9 uit 10 toegekend.

Simpel biedt goedkope mobiele abonnementen aan voor mensen regelmatig bellen en veel internetten. Sinds kort biedt Simpel ook 4G aan. De klantenservice van Simpel is slechter dan de andere providers. De mobiele dekking van Simpel is goed.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart van Simpel

Alle Nederlandse mobiele providers vallen onder de netwerken van de mobiele hoofdproviders KPN, Vodafone en T-mobile. Voor een overzicht van mobiele hoofdproviders en providers die daaronder vallen:
» Overzicht mobiele hoofdproviders en dochters