Mobiele provider: Telfort

Gepubliceerd op vrijdag 12 mei 2017 08:53
Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
6,8

Telfort biedt voornamelijk goedkope sim only abonnementen aan. De goedkoopste telefoonabonnementen bij Telfort zijn de superkoopjes. Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk. Deze mobiele provider biedt ook telefoon abonnementen aan, je kan echter niet de aller nieuwste modellen kiezen maar wel de modellen van vorig jaar.

Internet snelheid van Telfort

Mbit/s 0 300150
Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN. Telfort biedt standaard 4G aan bij elk abonnement met een databundel, de maximale 4G snelheid bij deze mobiele provider is 150 Mbit/s. De maximale databundel bij Telfort is 5000 MB groot.

Beste aanbieding bij Telfort

Hieronder zie je de only aanbiedingen bij Telfort van dit moment.

Belminuten Databundel Internetsnelheid Maandelijkse kosten
Onbeperkt min/sms
3 GB (4G)
105 GB 10150 Mbit/s 5€ 22,50
300 min/sms
2 GB (4G)
43 GB 4150 Mbit/s 4€ 17,50
300 min/sms
1 GB (4G)
3 1,5 GB 3 150 Mbit/s 3€ 14,-
150 min/sms
500 MB (4G)
2 1 GB 2 150 Mbit/s 3€ 12,50
300 min/sms
0 MB (3G)
10 MB 114,4 Mbit/s 3€ 8,-

Prijs van Telfort

Telfort is een dochterbedrijf van KPN. Net zoals Simyo en Youfone maakt Telfort gebruik van het netwerk van KPN. Telfort biedt als mobiele provider ook telefoon abonnementen aan. Dit doen Simyo en Youfone niet. Je kan bij Telfort budget telefoons aanschaffen in combinatie met een mobiel abonnement. Telfort biedt geen maandelijks opzegbare abonnementen aan, wel bieden ze éénjarige en tweejarige abonnementen aan. Telfort biedt standaard 4G aan bij ieder abonnement met een databundel.

Klantenservice van Telfort

De klantenservice van Telfort is beperkt. Bij deze mobiele provider verhelpen ze je problemen maar zullen niet mee denken wat er nog meer fout kan zijn. Hierdoor is de klantenservice van Telfort redelijk.

Dekking van Telfort

Telfort maakt gebruik van het mobiele netwerk van KPN. Hierdoor heb je overal in Nederland 3G en 4G bereik. KPN heeft in vergelijking met het mobiele netwerk van Vodafone en T-Mobile het stabielste netwerk. De ping bij deze mobiele provider is zeer laag en stabiel.

Totaalcijfer Telfort

Telfort is een goedkope sim only provider en krijgt een 6,8 uit 10 toegekent.

Telfort is een dochteronderneming van KPN. Bij Telfort krijg je bij ieder mobiel abonnement automatisch toegang tot het 4G netwerk. Heeft een klantenservice die niet slecht is maar ook niet het beste. Telfort maakt gebruik van het KPN netwerk waardoor je overal 4G ontvangst hebt.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart van Telfort

Dekkingskaart KPN

Alle Nederlandse mobiele providers vallen onder de netwerken van de mobiele hoofdproviders KPN, Vodafone en T-mobile. Voor een overzicht van mobiele hoofdproviders en providers die daaronder vallen:
» Overzicht mobiele hoofdproviders en dochters