Mobiele provider: Hollandsnieuwe

Gepubliceerd op dinsdag 25 april 2017 08:08
Prijs
Klantenservice
Dekking
Totaal
7,1

Hollandsnieuwe is voor velen de goedkoopste telefoonprovider. Omdat de telefoonabonnementen flexibeler zijn, heeft Hollandsnieuwe een aantal voordelen ten opzichte van andere providers. Bij Hollandsnieuwe gaan bellen, internet en sms uit dezelfde bundel. Het maakt niet uit waaraan je je tegoed besteed. Zo heb je niet langer het probleem dat je aan het eind van de maand MB's over hebt terwijl je belminuten tekort komt. Als je bij Hollandsnieuwe buiten de bundel gaat is dit even duur als gebruik binnen de bundel. Deze telefoonprovider opereert op het netwerk van Vodafone.

Internet snelheid van Hollandsnieuwe

Mbit/s 0 300150
Hollandsnieuwe is de laatste provider die 4G is gaan aanbieden. De maximale 4G downloadsnelheid bij Hollandsnieuwe is 150 Mbit/s en de maximale 3G downloadsnelheid bij Hollandsnieuwe is 25 Mbit/s. Je krijgt gratis 4G als je een abonnement afsluit bij Hollandsnieuwe. Bij Hollandsnieuwe deel je tevens een gedeelte van je MB's met je abonnement hierdoor kan je meer internetten als je minder belt.

Beste aanbiedingen bij Hollandsnieuwe

Hieronder zie je de beste aanbiedingen bij Hollandsnieuwe van dit moment.

Bundel Internetsnelheid Maandelijkse kosten
55000 min/sms/mb (4G) 150 Mbit/s 5€ 14,-
63000 min/sms/mb (4G) 150 Mbit/s 4€ 12,-
72000 min/sms/mb (4G) 150 Mbit/s 3€ 10,-
81000 min/sms/mb (4G) 150 Mbit/s 3€ 7,-

Bij Hollandsnieuwe worden alle MB's, minuten en SMSjes uit dezelfde bundel gehaald. Je kan met een abonnement van 1200 MB maximaal 1200 MB internet verbruiken en geen minuten of je kan dit combineren door 200 minuten te bellen, 100 SMSjes te versturen en 900 MB te internetten.

Prijs van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een echte prijsvechter. Deze mobiele provider heeft een uniek soort abonnement. Bij Hollandsnieuwe worden je Belminuten, SMSjes en MB's uit één bundel gehaald. Met een bundel van 1000 Min/SMS/MB kan je bijvoorbeeld 700 MB aan internet verbruiken en 300 minuten bellen of 900 MB aan internet verbruiken, 50 SMSjes sturen en 50 minuten bellen. Hiermee kan je zelf bepalen hoeveel je waaraan gebruikt. Als je bundel leeg is betaal je een zeer laag buiten bundel tarief in vergelijking met andere mobiele providers.

Klantenservice van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe heeft een redelijk goede klantenservice in vergelijking met andere providers. Bij deze mobiele provider kan je altijd een vraag stellen en wordt hij deskundig beantwoordt. Hollandsnieuwe had begin 2016 vaak een lange wachttijd als je belde naar de klantenservice. In 2017 heeft Hollandsnieuwe dit opgelost en is de wachttijd vrij kort.

Dekking van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Per 30 januari 2017 biedt Hollandsnieuwe 4G aan, de provider is hiermee de laatste provider die de overstap maakt naar 4G. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het 4G netwerk van Vodafone, hierdoor heb je met Hollandsnieuwe 4G overal dekking in Nederland.

Totaalcijfer Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een unieke mobiele provider hierdoor is een 7,1 uit 10 toegekend.

Hollandsnieuwe biedt unieke abonnementen aan. Je verbruik van data, belminuten en SMSjes gaat uit 1 bundel. Naast een lage prijs biedt Hollandsnieuwe ook een goede dekking en een goede klantenservice. Hierdoor krijgt Hollandsnieuwe een 7,1.

Het totaalcijfer is gebaseerd op ons eigen mobiele provider onderzoek.

Dekkingskaart van Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone, de dekking van Vodafone is hieronder te zien.

Vodafone dekking

Alle Nederlandse mobiele providers vallen onder de netwerken van de mobiele hoofdproviders KPN, Vodafone en T-mobile. Voor een overzicht van mobiele hoofdproviders en providers die daaronder vallen:
» Overzicht mobiele hoofdproviders en dochters