Tele2 introduceert abonnement met onbeperkt internet, bellen en sms’en

Tele2 unlimited abonnement Tele2 verlaagt vanaf 17 mei de prijzen van haar bestaande abonnementen en introduceert gelijktijdig een nieuw abonnement met een onbeperkt internet, bellen en sms’en. Het ‘unlimited’ abonnement heeft geen datalimiet en gaat 25 euro per maand kosten. Klanten met een 24 GB abonnement bij Tele2 worden automatisch overgezet naar het unlimited abonnement en gaan 10 euro per maand minder betalen. Klanten met andere bundels kunnen ook overstappen naar de nieuwe abonnementen.

Onbeperkt bellen, sms’en en internetten

In navolging van T-Mobile introduceert Tele2 een unlimited abonnement waarmee het mogelijk is om onbeperkt te sms’en, bellen en interneten binnen Nederland. Met een prijs van 25 euro per maand is het abonnement van Tele2 10 euro per maand goedkoper dan het unlimited abonnement van T-Mobile. Ook blijft de prijs van het unlimited abonnement van Tele2 na 24 maanden gewoon gelijk, bij T-Mobile stijgt de prijs na een looptijd van 24 maanden.

Met het unlimited abonnement van Tele2 is het mogelijk om ongehinderd 5 GB aan data per dag te verbruiken. Na 5 GB kan er telkens 1 GB extra data worden aangevraagd door het sturen van een sms, met een maximum van 50 GB aan extra data. Om 00:00 ’s nachts is er opnieuw 5 GB beschikbaar. Het aanvragen van extra data is gratis en voorkomt misbruik van het netwerk. Hiermee hanteert Tele2 dezelfde voorwaarden als het unlimited GO abonnement van T-Mobile.

Met het unlimited abonnement van Tele2 is het eveneens mogelijk om onbeperkt te bellen & sms’en binnen de EU. Internet is binnen de EU gelimiteerd op 6 GB per maand.

Prijzen nieuwe abonnementen bij Tele2

Naast de introductie van het nieuwe unlimited abonnement kondigt Tele2 ook nieuwe prijzen aan voor haar bestaande abonnementen. In onderstaande tabel is een vergelijking opgenomen tussen de oude en de nieuwe abonnementsprijzen bij Tele2. De prijzen van de nieuwe abonnementen gaan eveneens op 17 mei in.

Nieuwe prijzen Tele2

Bundel1 GB5 GB10 GBUnlimited
100 Bel/SMS€ 10,-€ 14,-€ 17,-
Onbeperkt Bel/SMS€ 14,-€ 18,-€ 21,-€ 25,-

Oude prijzen Tele2

Bundel1 GB2 GB5 GB10 GB24 GB
100 Bel/SMS€ 11,-€ 15,-€ 17,-€ 21,-€ 35,-
Onbeperkt Bel/SMS€ 15,-€ 19,-€ 21,-€ 25,-€ 35,-

Klanten met een 24 GB abonnement bij Tele2 worden automatisch overgezet naar het unlimited abonnement en gaan 10 euro per maand minder betalen. Klanten met andere bundels kunnen ook overstappen naar de nieuwe abonnementen.

Meer over:

Andere bezoekers bekeken ook:

17 mei 2019
Uit onderzoek van ACM Telecommonitor blijkt dat het verbruik van mobiele data de laatste jaren aan het groeien is....
Lees het volledige artikel
16 oktober 2018
Tele2 heeft een nieuwe abonnementsvorm gelanceerd. Je kunt nu bij Tele2 een speciaal abonnement nemen voor je...
Lees het volledige artikel